ZEISS EnergizeMe szemüveglencse

Felfrissülés a fáradt szemnek.

Új!
Kontaktlencse-
viselőknek

Pihentető a fáradt szemnek, kevesebb szemfáradtság, tiszta és éles látás: A ZEISS EnergizeMe szemüveglencsék elsők a maguk nemében a világon, mivel kifejezetten a kontaktlencse-viselők igényeire szabva készítjük őket.

Ez a lencse a kontaktlencse eltávolítása után teljes mértékű stresszmentes látást tesz lehetővé: ebben a tökéletes megoldásban a kontaktlencse-viselők nézési szokásaira igazított innovatív lencsekialakítás párosul egy, a digitális világ vizuális szokásaira optimalizált technológiával és lencsebevonattal. A kontaktlencse-viselők szemüvege: kényeztesse a szemét, hogy kiélvezhesse a szemüveg által nyújtott felfrissülést.

ZEISS EnergizeMe.

A kontaktlencse-viselők igényeire kifejlesztett első szemüveglencse-megoldás.

Napjainkban minden kontaktlencse-viselőnek legalább egy szemüvege van, hogy kíméljék szemüket az órákig tartó kontaktlencse-viselés után. Az okostelefonok, táblagépek és egyéb mobileszközök gyakori használata további vizuális stresszt okoz. Tudta-e viszont, hogy ez a szemüveg többre képes?

Élvezze a kényelmesebb látást és a felfrissült szemeket a szemüveg viselése során. A ZEISS EnergizeMe szemüveglencse több tipikus szemüvegnél. A szemüveget a kontaktlencse-viselők nézési és a digitális világ vizuális szokásaira optimalizáltuk.

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Mondjon búcsút a szeme digitális megterhelésének!

Élvezze a kényelmes látást az okostelefon, a laptop vagy a táblagép használata során, amelyet a ZEISS innovatív technológiája tesz lehetővé.

Még ha nem is mindegyikünk „digitális bennszülött”, egyre gyakrabban használunk digitális eszközöket. Ez az eltolódás alapvetően megváltoztatta a nézési szokásainkat: a digitális eszközökön történő olvasás rövidebb olvasási távolságot igényel, amelynek következtében a szemünk rendkívül gyakran vált a rövidebb és hosszabb látási távolságok között. Különösen az okostelefon, táblagép vagy hasonló digitális eszköz hosszabb ideig tartó használata vezethet stresszes vagy kimerült szemekhez. A ZEISS EnergizeMe kontaktlencse-viselőknek kifejlesztett szemüveglencse különleges technológiával készült, amely megkönnyíti a könyvek különféle digitális eszközökön történő olvasását, kiváló lehetőséget biztosítva a digitális szemfáradtság megelőzésére.

Mondjon búcsút a szeme digitális megterhelésének!

Extra látáskomfort mesterséges fénynél.
Hatékonyan száll szembe a szemfáradtsággal és a vizuális megterheléssel.

Függetlenül attól, hogy okostelefonról, LED világításról, monitorról, Tv-ről, tabletről vagy e-olvasóról van szó, a modern fényforrások több kék fényt bocsájtanak ki, mint amivel korábban kapcsolatba kerültünk. A kék fény veszélyes lehet, és néhány ember szemének kellemetlen és megterhelő. Kedvezőtlen hatással van a bioritmusunkra is. A szemüveglencse speciális kékszűrője még kényelmesebb látást tud biztosítani.

Teljes körű UV-védelem a színtelen ZEISS lencséken. Egész nap. Minden nap.

Az UV mindig jelen van. Még borús napokon is. Az UV-sugárzás veszélyt jelent a szem és a szem körüli terület egészségére nézve is. Mindig védi a szemét, amikor kimegy a szabadba? Mostantól minden színtelen ZEISS lencse teljes körű UV-védelmet biztosít!

A lencse speciális tulajdonságai kiszűrik a káros UV-sugarakat és tartós védelmet biztosítanak szemének.

A karcoknak és a kosznak esélyük sincs! Tartósabb, mint valaha.

Nagy teljesítményű réteggel ellátva a szemüveglencse különösen ellenálló a karcolódásokkal és a statikusan töltött porszemcsékkel szemben. Ebből kifolyólag a lencse hosszabb ideig marad tiszta, így tisztítani is jóval egyszerűbb. Ugyanez igaz a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsére: a speciális kékfényszűrőn kívül a lencsék csúcstechnológiás kemény bevonatot és Clean Coat bevonatot is tartalmaznak.

Önre és nézési szokásaira igazítva.

Tökéletes megoldás minden típusú kontaktlencse-viselő számára – a progresszívlencsék viselőinek is.

A ZEISS EnergizeMe kontaktlencse-viselők számára kifejlesztett szemüveglencse három változatban kapható, és a viselő életmódjára és életkorára szabott. Látszerésze szívesen segít megkeresni az igényeinek megfelelő megoldást: 

A húszas vagy harmincas éveik elején járó kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Monofocal egyfókuszú szemüveglencsét ajánljuk

A húszas vagy harmincas éveik elején járó kontaktlencse-viselőknek a

ZEISS EnergizeMe Monofocal egyfókuszú szemüveglencsét ajánljuk:

A ZEISS EnergizeMe Monofocal egyfókuszú szemüveglencse optimális a huszon- és harmincéves aktív társasági életet élő „digitális bennszülöttek” számára. A szemüveg DuraVision BlueProtect bevonattal rendelkezik, és Digital Inside technológiával készült, amely tökéletes választás a fiatal, pihent szemek elérése érdekében.

A harmincas és negyvenes éveikben járó kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Digital szemüveglencsét ajánljuk

A harmincas és negyvenes éveikben járó kontaktlencse-viselőknek a

ZEISS EnergizeMe Digital szemüveglencsét ajánljuk:

A harmincas és negyvenes éveikben járó kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Digital szemüveglencsét ajánljuk, amely DuraVision BlueProtect bevonattal rendelkezik, és Digital Inside technológiával készült, így biztosítva a kényelmes, pihentető nézést.

A negyven évesnél idősebb kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Progressive lencsét ajánljuk

A negyven évesnél idősebb kontaktlencse-viselőknek a

ZEISS EnergizeMe Progressive lencsét ajánljuk:

Ez a lencse tökéletes a progresszív vagy multifokális kontaktlencsét viselő negyven év fölöttiek számára. A DuraVision BlueProtect bevonattal rendelkező és Digital Inside technológiával készült ZEISS EnergizeMe Progressive lencse éles, tiszta látást és pihent szemeket biztosít.

Hihetetlenül vékony és könnyű lencse. Még magas dioptriák esetén is.

A következő szabály minden szemüvegre igaz: minél könnyebb, annál jobb. És ez nem csak a keretre vonatkozik. A magas minőségű alapanyagok és a különböző minőségi kategóriák a lehető legvékonyabb és legkönnyebb ZEISS egyfókuszú szemüveglencsék gyártását teszik lehetővé még magas dioptriák esetén is. Ez biztosítja a minimális súllyal járó maximális viselési komfortot.

5 tippek kontaktlencse-viselőknek a látás kényelmének optimalizálására

Kérje a látszerészét a digitális szemnyomással kapcsolatos tanácsért

1. A kontaktlencsék és a szemüvegek megfelelő feltételek mellett tökéletesen kiegészítik egymást. Ugyanakkor sokan nem tudják, hogy a kontaktlencséjüket pontosan olyan precízen a szemükre kell igazítani, mint a szemüveget. Ennek érdekében mindenképpen végeztessen látásvizsgálatot egy szakemberrel. A tökéletes látás és a viselő tökéletes kényelme elengedhetetlenül fontos a jobb életminőséghez.

A kontaktlencséket nem szabadna a nap 24 órájában viselni.

2. A kontaktlencséket nem szabadna a nap 24 órájában viselni. Hagyja a szemét pihenni – és friss levegőhöz jutni. A szakértők általában nem javasolják a kontaktlencsék nyolc óránál hosszabb ideig tartó viselését.

A tisztításhoz csak a látszerész által ajánlott tisztítószert használja

3. A kontaktlencse napi tisztítása feltétlenül szükséges! Csak a látszerésze által ajánlott szert használjon a kontaktlencse tisztításához, tárolásához és öblítéséhez. A tárolófolyadékot minden nap cserélje a kontaktlencse tokjában, ezt pedig három- vagy hathavonta szintén cserélje le.

Győződjön meg róla, hogy pár napszemüvege praktikus a kontaktusok viselése során

4. Ha kontaktlencsét visel, legyen kéznél napszemüveg: a kontaktlencse ugyanis nem nyújt megfelelő védelmet az UV-sugárzással szemben, mivel csak a szem egy részét fedi. Ezért a kontaktlencse-viselőknek mindig maguknál kell tartaniuk egy UV-A és UV-B sugarakkal szemben védelmet nyújtó jó napszemüveget.

Mindenképp pihentesse rendszeresen szemeit napközben.

5. Mindenképp pihentesse rendszeresen szemeit napközben. A 20–20–20-as szabály segíthet: ideális esetben minden 20. percben egy 20 méterre levő tárgyat kell 20 másodpercig néznie anélkül, hogy koncentrálnia kellene a nézésre.

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén