Nagyító látásjavító segédeszközökMADE BY ZEISS

Nagyító látásjavító segédeszközök

Amikor nem elég egy szemüveg

Van, hogy nem elég egy szemüveg. A ZEISS a nagyító látásjavító segédeszközök széles skáláját kínálja. Ezek nemcsak a gyengénlátó pácienseket segítik azáltal, hogy személyre szabott nagyítót, nagyító- vagy távcsőszemüveget esetleg monokuláris kézi nagyítót biztosítanak számukra, hanem azokat is, akiknek a legapróbb részleteket is látniuk kell munkájuk során, például fogorvosokat, ékszerészeket, kozmetikusokat és sebészeket. Ezekhez a felhasználási területekhez a ZEISS személyre szabott telelupe szemüvegeket, fejlupékat és világítással ellátott fejlupékat kínál, amelyek pontos, zavartalan látást tesznek lehetővé egészen a legapróbb részletre kiterjedően.

 • Amit nyer vele

  Amit nyer vele

  Előnyök szemüvegviselőknek

  Jó látás mindennapos feladatokhoz és kihívásokhoz

  • Egyedi vizuális igényeik és csökkentlátásuk alapján személyre szabott megoldások gyengénlátóknak. Például a látás retinamegbetegedésből fakadó romlása esetén, amely olyan speciális megoldásokat tesz szükségessé, amelyek meghaladják a normál szemüvegek vagy kontaktlencsék nyújtotta lehetőségeket.
  • Személyre szabott megoldások olyan szakembereknek, akiknek különleges szakterületükön a jó látás nem elég– például orvosoknak és mérnököknek. Gyakran pár tizedmilliméter választhatja el a sikert a bukástól.
  • A termékkínálat különböző kézi használatú illetve világítással ellátott vagy világítás nélküli, szemüvegbe épített vagy ahhoz kapcsolódó optikai rendszereket ölel fel.
  • A nagyító látásjavító segédeszközök minden viselőnek a legjobb vizuális teljesítményt nyújtják.
  • Az adott szituációhoz igazodó kényelmes használat.
  • Kitűnő képminőség és maximális látótér.
 • Nagyító látásjavító segédeszközök

  A termékvonal és felhasználási területek részletesen

  Mindenkinek: nagyítók

  VisuCard és zsebnagyítók

  VisuCard és zsebnagyítók

  Kültéri használathoz ideális: kis méretének hála bárhol, bármikor kiveheti akár a legapróbb részletet is A ZEISS VisuCard és a zsebnagyítók magas dioptriájuk révén megfelelőek azok számára is, akik komoly látáskárosodásban szenvednek.

  Fejlupék L / LC

  Fejlupék L / LC

  A ZEISS fejlupéval zavartalanul megy a munka, mivel egyszerűen csatlakozik a viselő normál korrekciós szemüvegéhez vagy egy fejpánt rögzíti a fejéhez. Kimondottan alkalmasak olyan szituációkban, ahol kis nagyításra van szükség.

  Kézi nagyítók

  Kézi nagyítók

  Sokkal több van egy kézi nagyító mögött, mint ami a szemnek látható. Aszférikus lencsekialakításuk nagymértékben torzításmentes képeket biztosít. Ezenfelül a látómezők mérete megfelel a nagyítólencse adott dioptriájának, így a viselő számára kitűnő összképet ad.

  ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

  Nagyító bifokális szemüvegek

  Nagyító bifokális szemüvegek

  A nagyítószemüvegek alsó részében lévő magasabb addíció miatt az ilyen bifokális szemüvegeket nagyító bifokális szemüvegeknek nevezzük. A lencse távoli része lehetővé teszi a környező területen való tájékozódást, a nagyító rész pedig gondoskodik az olvasásról és a közelben zajló munkáról. Teljesítménye kimagasló és könnyű használni.

  Távcsőszemüvegek

  Távcsőszemüvegek

  A távcsőszemüveg a közeli tartományon túl lévő tárgyak felismerésére szolgál. Rápattintott nagyítóval a távcsőszemüvegből telelupe szemüveg lesz, amelyet munkához használhatunk a közeli tartományban. A távcsőszemüveg előnye a nagyítószemüveggel szemben a közeli tartomány jelentősen nagyobb munkatávolsága.

  Monokuláris kézi távcsövek

  Monokuláris kézi távcsövek

  A kézi távcső a távolban lévő részletek egyszerű felismerését szolgálja, így a kültéri mozgékonyság fontos segédeszköze. Modelltől függően a távoli és közeli tárgyak közötti folyamatos fókuszváltás nagyon rugalmas alkalmazási lehetőségeket jelent, például leolvashatjuk a busz- vagy vonatmenetrendeket, vagy kirakatokat nézegethetünk.

  Nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek

  Telelupé szemüvegek

  Telelupé szemüvegek

  Az optimális optikai és műszaki jellemzők kombinációja, maximális személyre szabhatóság és kiváló viselési komfort jellemzi a ZEISS szakembereknek szánt telelupé szemüvegeit. Pontosan alkalmazkodnak a viselő saját egyedi igényeihez: mindig figyelembe vesszük a meglévő ametrópiát, az egyedi centrálási adatokat, a szükséges nagyítást és a munkatávolságot.

  Fejlupék

  Fejlupék

  A binokuláris Kepler-típusú telelupé optikával ellátott fejlupék azok számára jelentenek ideális megoldást, akiknek különösen kimagasló képminőségre és nagyításra van szükségük. Az optikák nagyítása és a munkatávolság széles spektrumon mozog, így mindenki megtalálja a pontosan az igényei alapján kialakított lupét.

  Saphiro² LED világítás

  Saphiro² LED világítás

  A Saphiro² egy nagy teljesítményű, mobil LED világítási rendszer, amelyet a ZEISS telelupé szemüvegekkel és a fejlupékkal együtt lehet használni. A látómező árnyékok nélküli, egyenletes megvilágítást kap. Ezáltal jelentősen könnyebben végezhetőek azok a vizuális feladatok, melyeknél a részletek pontos felismerése elengedhetetlenül fontos.

Az Ön személyre szabott lencséi:
A ZEISS termékek lehetnek a legjobb választások az Ön számára.

Az ön rétege: erős, könnyen tisztítható és remek antireflex réteget tartalmaz

ZEISS DuraVision® Platinum és Silver

A rétegek remekművekké teszik a műanyag szemüveglencséket. Keményebbé teszik a lencséket, ezáltal azok ellenállnak a szennyeződésekkel szemben és könnyebben tisztíthatók.

Fedezze fel, mit tehetnek önért a ZEISS Premium rétegek

Progresszív szemüveglencséi a ZEISS-től

ZEISS Progressive kínálat

A ZEISS Progressive kínálat négy teljesítményszintet és hét technológiát biztosít, melyek közül néhány most először jelent meg a világon. Tudta, hogy egy okostelefonnál felvett olvasótávolság sokkal rövidebb, mint egy könyvnél vagy magazinnál?

A progresszív szemüveglencsék valódi optikai remekművek. Tudjon meg többet a ZEISS Progressive kínálatról

Éles látás egész nap, minden nap

Tisztítómegoldások a ZEISS-től

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. A szemüveg tisztításának a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért ilyen széles a ZEISS tisztítómegoldások választéka.

Gyors törlés vagy alapos tisztítás? A ZEISS-nél megtalálja azt a tisztítómegoldást, amire szüksége van

Személyre szabott tanács: keressen optikust a környékén

ZEISS optikusa örömmel mutatja be Önnek a rendelkezésre álló lehetőségeket, majd összeállít egy személyre szabott nagyító látásjavító segédeszközt. Optikuskereső

A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket az ismerőseivel