Nagyító látásjavító segédeszközök

Amikor nem elég egy szemüveg

Van, hogy nem elég egy szemüveg. A ZEISS a nagyító látásjavító segédeszközök széles skáláját kínálja. Ezek nemcsak a gyengénlátó pácienseket segítik azáltal, hogy személyre szabott nagyítót, nagyító- vagy távcsőszemüveget esetleg monokuláris kézi nagyítót biztosítanak számukra, hanem azokat is, akiknek a legapróbb részleteket is látniuk kell munkájuk során, például fogorvosokat, ékszerészeket, kozmetikusokat és sebészeket. Ezekhez a felhasználási területekhez a ZEISS személyre szabott telelupe szemüvegeket, fejlupékat és világítással ellátott fejlupékat kínál, amelyek pontos, zavartalan látást tesznek lehetővé egészen a legapróbb részletre kiterjedően.

Amit nyer vele

Jó látás mindennapos feladatokhoz és kihívásokhoz

  • Egyedi vizuális igényeik és csökkentlátásuk alapján személyre szabott megoldások gyengénlátóknak. Például a látás retinamegbetegedésből fakadó romlása esetén, amely olyan speciális megoldásokat tesz szükségessé, amelyek meghaladják a normál szemüvegek vagy kontaktlencsék nyújtotta lehetőségeket.
  • Személyre szabott megoldások olyan szakembereknek, akiknek különleges szakterületükön a jó látás nem elég– például orvosoknak és mérnököknek. Gyakran pár tizedmilliméter választhatja el a sikert a bukástól.
  • A termékkínálat különböző kézi használatú illetve világítással ellátott vagy világítás nélküli, szemüvegbe épített vagy ahhoz kapcsolódó optikai rendszereket ölel fel.
  • A nagyító látásjavító segédeszközök minden viselőnek a legjobb vizuális teljesítményt nyújtják.
  • Az adott szituációhoz igazodó kényelmes használat.
  • Kitűnő képminőség és maximális látótér.

Nagyító látásjavító segédeszközök

A termékvonal és felhasználási területek részletesen

VisuCard és zsebnagyítók
VisuCard and pocket magnifiers

Mindenkinek: nagyítók

VisuCard és zsebnagyítók

Kültéri használathoz ideális: kis méretének hála bárhol, bármikor kiveheti akár a legapróbb részletet is A ZEISS VisuCard és a zsebnagyítók magas dioptriájuk révén megfelelőek azok számára is, akik komoly látáskárosodásban szenvednek.

Fejlupék L / LC

Mindenkinek: nagyítók

Fejlupék L / LC

A ZEISS fejlupéval zavartalanul megy a munka, mivel egyszerűen csatlakozik a viselő normál korrekciós szemüvegéhez vagy egy fejpánt rögzíti a fejéhez. Kimondottan alkalmasak olyan szituációkban, ahol kis nagyításra van szükség.
Nagyító bifokális szemüvegek

ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

Nagyító bifokális szemüvegek

A nagyítószemüvegek alsó részében lévő magasabb addíció miatt az ilyen bifokális szemüvegeket nagyító bifokális szemüvegeknek nevezzük. A lencse távoli része lehetővé teszi a környező területen való tájékozódást, a nagyító rész pedig gondoskodik az olvasásról és a közelben zajló munkáról. Teljesítménye kimagasló és könnyű használni.

Távcsőszemüvegek

ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

Távcsőszemüvegek

A távcsőszemüveg a közeli tartományon túl lévő tárgyak felismerésére szolgál. Rápattintott nagyítóval a távcsőszemüvegből telelupe szemüveg lesz, amelyet munkához használhatunk a közeli tartományban. A távcsőszemüveg előnye a nagyítószemüveggel szemben a közeli tartomány jelentősen nagyobb munkatávolsága.

Monokuláris kézi távcsövek

ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

Monokuláris kézi távcsövek

A kézi távcső a távolban lévő részletek egyszerű felismerését szolgálja, így a kültéri mozgékonyság fontos segédeszköze. Modelltől függően a távoli és közeli tárgyak közötti folyamatos fókuszváltás nagyon rugalmas alkalmazási lehetőségeket jelent, például leolvashatjuk a busz- vagy vonatmenetrendeket, vagy kirakatokat nézegethetünk.

Telelupé szemüvegek

Nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek

Telelupé szemüvegek

Az optimális optikai és műszaki jellemzők kombinációja, maximális személyre szabhatóság és kiváló viselési komfort jellemzi a ZEISS szakembereknek szánt telelupé szemüvegeit. Pontosan alkalmazkodnak a viselő saját egyedi igényeihez: mindig figyelembe vesszük a meglévő ametrópiát, az egyedi centrálási adatokat, a szükséges nagyítást és a munkatávolságot.

Fejlupék

Nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek

Fejlupék

A binokuláris Kepler-típusú telelupé optikával ellátott fejlupék azok számára jelentenek ideális megoldást, akiknek különösen kimagasló képminőségre és nagyításra van szükségük. Az optikák nagyítása és a munkatávolság széles spektrumon mozog, így mindenki megtalálja a pontosan az igényei alapján kialakított lupét.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén