Divatos UV-védelem és kivételesen éles látás napfényben a szabadban.

Egy lencse bármilyen kültéri elfoglaltsághoz.

Erre a divatos kiegészítőre mindenképpen szüksége van, ha kiemelkedően éles látásra és az UV-sugarakkal szemben 100%-os védelemre vágyik. Mindezt pedig egyetlen lencsével szeretné biztosítani. ZEISS napszemüveglencse – a legjobb választás napszemüvegéhez. Ha korrekciós szemüveglencsére van szüksége és akkor is, ha nem, átfogó kínálatunkban bárki talál magának személyre szabott napszemüveglencsét.

A ZEISS napszemüveglencséi

divatosak, sokoldalúak, teljesítményük pedig kimagasló. Bármilyen kültéri elfoglaltsághoz.

Minden napszemüveglencse egyforma? Egyáltalán nem. Mikor viseli leginkább napszemüvegét? Bevásárlásnál? Amikor egy kávézóban üldögél? Vagy amikor a parkban sétál? Esetleg sportolás közben? Talán amikor autót vezet? Minél jobban alkalmazkodik napszemüvege az igényeihez, annál kényelmesebb viselet. Tesztünkből megtudhatja, melyik ZEISS kültéri szemüveglencse jelenti a legjobb megoldást önnek. Három kategória közül választhat: Urban (városi), Drive (vezetéshez), Active (aktív életmódhoz).

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Akár 100%-os védelem az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Élvezze a napfényt anélkül, hogy szeme veszélyben lenne.

Az Urban, Drive és Active ZEISS napszemüveglencsék is 100%-os védelmet biztosítanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben, így optimális védelmet nyújtanak szemének. Kényelmes látás napfényben a szabadban. Szeme meg fogja hálálni.

A mi tanácsunk: minél érzékenyebb szeme a fényre, annál sötétebb napszemüveglencsét válasszon. A világos és átmenetes színezések borús napokon ideálisak, amikor kevés a napfény; a sötét színek erős napsütésben is védik szemét.

Napszemüveglencsék városi mindennapokhoz.


Modern, divatos és színes. Optimális védelem a napfénnyel szemben a divat szerelmeseinek.

Urban napszemüveglencséink divatdiktátoroknak és stílusos egyéniségeknek jelentenek jó választást. A kategória szemrevaló színeket, mutatós kialakításokat és esztétikus tükrös rétegeket kínál. És 100%-os védelmet biztosít az UV-A és UV-B sugarakkal szemben.

Modern, divatos és színes. Optimális védelem a napfénnyel szemben a divat szerelmeseinek.

Mi teszi különlegessé a nagyvárosi élethez kialakított napszemüveglencséinket?

 • A rengeteg szín. Válasszon személyre szabott színezést a szinte határtalan lehetőségek közül. Vagy támaszkodjon az alapszíneket és átmenetes színezéseket is tartalmazó széles kínálatunkra ... több
 • Az egyedi stílusához illeszkedő, különböző extrákkal kombinálható stílusos tükrös réteg ... több
 • A viselési komfort. ZEISS fényre sötétedő lencsével elkerülheti a kellemetlen szemüvegcserét: a lencsék gyorsan besötétednek a szabadban, és automatikusan kivilágosodnak beltérben. Egy szemüveg, ami bárkinek megfelelő, és bármilyen hétköznapi szituációban ideális. Munka közben, vásárlásnál, a szabadban vagy egy kávézóban ... több

Tanácsaink az Urban típushoz:

A divatos rétegekkel, akár antireflex felületkezeléssel ellátott trendi színek nagyszerűen teljesítenek városi napfényben. Ha még nagyobb kényelemre vágyik a szabadban, válasszon fényre sötétedő lencsét.

 • Fényintenzitás: kicsitől nagyig
 • ajánlott szűrő kategória: 0-tól 3-ig, a várostól és a napfény erősségétől függően
 • fényelnyelés: 0-92%, a várostól és a napfény erősségétől függően

ZEISS napszemüveg vezetéshez.


Kevésbé engedi át a vakító fényt, növeli a kontrasztot és védi szemét vezetés közben.

A vezetés szerelmeseinek: A ZEISS napszemüveglencsék ideálisak a vezetés megszállottjainak és azoknak is, akik gyakran vezetnek, maximális látáskomfortra és biztonságra vágynak. A lencséhez választható polárszűrőn keresztül kevésbé lehet érzékelni a forgalomban jelentkező vakító fényt (pl. élénk napsütésben vagy amikor nedves az út). A Skypol® és a Skylet® speciális színezések javítják a kontrasztérzékelést. Ívelt kivitelben is kapható, hogy még nagyobb védelmet nyújtson a széllel szemben, így akár egy nyitott kabrióban is bátran nekivághat az útnak. És 100%-os védelmet biztosít az UV-A és UV-B sugarakkal szemben.

Kevésbé engedi át a vakító fényt, növeli a kontrasztot és védi szemét vezetés közben.
Mi teszi különlegessé a vezetéshez kialakított napszemüveglencséinket?
 
 • Kivételesen élesen látja benne az utat, mivel a napfény vagy a vizes út visszatükröződéseinek zavaróan vakító fényét a polárszűrő minimálisra csökkenti ... több
 • A kontrasztfokozó színezés, amely optimális látást biztosít vezetés közben, de nincs negatív hatással a lencse vezetés közbeni használatára. ZEISS Skypol és ZEISS Skylet ... több
 • Hatékony védelem a széllel szemben nyitott kabriókhoz. A ZEISS napszemüveglencsék ívelt kivitelben is kaphatók. Speciálisan vékonyított szélekkel ... több
 • Nagyobb biztonságban van vezetés közben – ZEISS DriveSafe szemüveglencsével. Hogy vezetés közben jobb legyen a kontrasztérzékelése, ez a lencse speciális színezéssel és polárszűrővel is kapható ... több

Tanácsaink a Drive típushoz:

A vezetéshez használt napszemüveglencse legyen kényelmes és nyújtson kellő biztonságérzetet. Mivel nem minden szín megfelelő vezetéshez, ezért javasolt a kontrasztfokozó lencse és a hagyományos színek (barna, szürke és zöld) használata.

 • Fényintenzitás: közepestől nagyig
 • ajánlott szűrő kategória: 2-től 3-ig
 • fényelnyelés: 57-92%

Napszemüveglencse a sportolás szerelmeseinek.


Pontosan életstílusához igazítva. Lásson kivételesen élesen még a lencse szélén át is.

Mindegy, hogy a síelésért, biciklizésért vagy a kertészkedésért rajong, a ZEISS napszemüveglencse ideális választást jelent mindenkinek, aki aktív életstílust folytat. A lencsét kedvenc hobbijának vagy sportjának megfelelően szabjuk személyre, opcionálisan zöld, vörös, mélykék vagy ezüst tükrös réteggel. Sportos, tartós és divatos. Sőt rendkívül kényelmes is: a tükrös réteg megakadályozza a zavaró visszaverődéseket a lencse hátsó felszínén. Ívelt kivitelben is kapható. És 100%-os védelmet biztosít az UV-A és UV-B sugarakkal szemben.

Pontosan életstílusához igazítva. Lásson kivételesen élesen még a lencse szélén át is.
Mi teszi különlegessé az aktív életstílus követői számára kialakított napszemüveglencséinket?
 
 • Teljes körű védelem napfénnyel, széllel és egyebekkel szemben: az ívelt ZEISS napszemüveglencsével ellátott sportszemüveg a lencse szélénél is ideálisan vékony még magas dioptria esetén is ... több
 • Optimális látás földön és vízen egyaránt. A sportolás szerelmesei számára elengedhetetlen a polarizált napszemüveglencse, amely csökkenti a kellemetlenül vakító fényt és a visszavert napsugarakat például vitorlázás, szörfözés vagy vizes úton való vezetés közben ... több
 • Szín és árnyalat – pont, ahogyan szüksége van rá. Adott időjáráshoz melyik színezés biztosítja a legjobb kontrasztot? Hogyan fokozhatja egy sárga lencse a sportteljesítményét? Válassza ki a legjobban tetsző színt a megfelelő árnyalatban, amely bármilyen elváráshoz igazodik még igazán élénk napsütésben is ... több
 • Teljesítmény, amikor szükség van rá. Csúcsteljesítményű napszemüvegek téli sportokhoz: ZEISS síszemüvegek ... több

Tanácsaink az Active típushoz:

Az eltérő fényviszonyok kihívást jelentenek, a szemüvegének pedig segítenie kell abban, hogy kiismerje a pályát, így a lehető legjobban érezze magát a szabadban töltött időben. A jó látást szolgáló funkcionális színezések, tükrös rétegek és az ívelt lencse védi a szemet és segít, hogy tisztán lásson.

 • Fényintenzitás: nagytól az extrém nagyig és funkcionálisig
 • ajánlott szűrő kategória: 2-től 4-ig
 • fényelnyelés: 82-97%  

ZEISS AdaptiveSun megoldások

Intelligens napszemüveglencsék a változó fényviszonyokhoz.

A ZEISS AdaptiveSun megoldások olyan napszemüveglencsék, amelyek színintenzitása automatikusan alkalmazkodik az UV-kitettségtől függően, tökéletes UV- és tükröződésvédelmet nyújtva a viselőnek.

Teljes körű UV-védelem
minden színtelen
ZEISS lencsén.

ZEISS egyfókuszú szemüveglencse:

lásson tökéletesen közelre és távolra is.

A ZEISS egyfókuszú szemüveglencse korrigálja a rövid- vagy a távollátást. A lencsét a viselő szeméhez készítik, és még a periférián is jó látásra optimalizált. Vékony, esztétikus és kitűnő spontán elfogadást biztosít.

Teljes körű UV-védelem
minden színtelen
ZEISS lencsén.

ZEISS progresszív szemüveglencse.

Egy apró remekmű.

Hasonlóan egy méretre szabott öltönyhöz, a ZEISS progresszív lencse pontosan illeszkedik a viselő igényeihez. Így jobb spontán elfogadást, gyorsabb megszokást és mindenhová éles látást biztosít.

A karcoknak és a kosznak esélyük sincs! Erősebb, mint korábban bármikor.

Nagy teljesítményű réteggel ellátva a szemüveglencse különösen ellenálló a karcolódásokkal és a statikusan töltött porszemcsékkel szemben. Ebből kifolyólag a lencse hosszabb ideig marad tiszta, így tisztítani is jóval egyszerűbb. Jobb látás, jobb megjelenés – részben a legújabb antireflex rétegnek köszönhetően.

5 tanács napszemüveghez

„Egy napszemüveg, amely divatos kiegészítő, s egyben nagyszerűen korrigálja a látásomat is? Nem hiszem, hogy van ilyen!”

1. „Egy napszemüveg, amely divatos kiegészítő, s egyben nagyszerűen korrigálja a látásomat is? Nem hiszem, hogy van ilyen!” – Pedig ez nem lehetetlen. A ZEISS napszemüvegek még magas dioptria és progresszív lencse esetén is optimális megoldást jelentenek.

 

A szinte határtalan színválasztéknak hála, kedvére válogathat a színekből.

2. A szinte határtalan színválasztéknak hála, kedvére válogathat a színekből. Pont, mint amikor ruhát vesz. Az átmenetes színezések és a tükrös rétegek jelenleg nagyon népszerűek. Próbálja ki őket – lehet, hogy valamelyik tökéletesen passzol a kedvenc öltözékéhez!

A 100%-os UV-védelemnek köszönhetően a káros UV-A és UV-B sugárzás nem árthat a szemének.

3. A 100%-os UV-védelemnek köszönhetően a káros UV-A és UV-B sugárzás nem árthat a szemének. Ez alapfeltétel egy napszemüvegnél. Az összes ZEISS napszemüveglencse rendelhető 100%-os UV-védelemmel. Vagy alaptulajdonságként vagy extraként.

Fontos, hogy a napszemüveglencséről is kellően gondoskodjunk.

4. Fontos, hogy a napszemüveglencséről is kellően gondoskodjunk. Vásárláskor mindenképp válasszon megfelelő réteget (például ZEISS DuraVision réteget), hogy napszemüvege tartós legyen.

Látszerésze örömmel mutatja meg, önnek melyik a megfelelő napszemüveg.

5. Látszerésze örömmel mutatja meg, önnek melyik a megfelelő napszemüveg. Mindegy, hogy szemüvege ívelt, polarizált, vezetéshez optimalizált vagy szokatlan keretű-e, egy napszemüveg számos dologra képes.  

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén