Napszemüveg tükrös réteggel:
ZEISS DuraVision Mirror.

Az önkifejezés egyedülálló eszköze és kényelmes extra.

Napszemüveg tükrös réteggel – kinek való?

Segít, hogy egyedi legyen a megjelenése – és nemcsak divatos, hanem abszolút praktikus is: a ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteggel ellátott napszemüveglencse kristálytiszta látást és jóval kevesebb tükröződést biztosít. Ezáltal a látáskomfort javul extrém fényviszonyok esetén, például magasan a hegyekben vagy hóban, valamint a tengerparton és parkokban, de akár bevásárlás és sportolás közben is. Két speciális réteg teszi ezt lehetővé: a lencse hátsó felszínén lévő antireflex réteg és az elülső felszínen lévő tükrös réteg. A DuraVision® Mirror napszemüveglencse taszítja a szennyeződéseket és kimondottan könnyen tisztítható.

A divattanácsunk: tükrös rétegünk nyolc különböző izgalmas színben kapható, így mesés eredményt garantál. A pirostól a zöldön át a kékig, sőt ezüst és arany színben is elérhető. Ráadásul a tükrös réteggel ellátott lencse tökéletesen illik bármilyen formájú fém kerethez, de még a panto szemüveghez is.

Fontos, ha autót vezet: nem minden színezés alkalmasak vezetéshez.
Függetlenül attól, milyen vizuális igényei vannak, mindenképp beszéljen látszerészével, hogy megtalálja a megfelelő színezést. És természetesen a ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteg 100%-os védelmet biztosít az UV-A és UV-B sugarakkal szemben.

DuraVision® Mirror tükrös színek

A ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteg öt különböző színben kapható.

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén