Napszemüveglencsék sportoláshoz.

Védje szemét és lásson élesen még a lencse szélén át is.

Mit tud egy sportszemüveg?

Ha sportolás közben zavartalanul szeretne látni, akkor olyan szemüvegre van szüksége, amely számos követelménynek eleget tesz. A sportoláshoz kifejlesztett ZEISS napszemüveglencsék könnyűek és tartósak, 80% fölötti színezéssel rendelkeznek, extra rétegük védelmet nyújt a szennyeződésekkel és karcokkal szemben, s a viselő szemének megfelelően vannak személyre szabva. A vékony lencse Cosmetic Edge® Technológiája éles látást garantál még a lencse szélén át is, erősen ívelt, magas dioptriájú lencse esetén is. Így garantáltan mindenhová makulátlanul lát, szeme pedig védve van a szennyeződéssel, napfénnyel és a levegőben lévő apró porszemcsékkel szemben. Mindegy, hogy biciklizik, fut, vízi sportokat űz, teniszezik, futballozik vagy golfozik.

Sőt: A ZEISS sportszemüvegek egyfókuszú és progresszív kivitelben is kaphatók.

Hogy működik a Cosmetic Edge® Technológia?

Kerek. Szögletes. Sportos. Stílusos. Egy ívelt lencse elkészítése páratlan kihívást jelent. A lehető legvékonyabbnak kell lennie még a lencse perifériáján is, ugyanakkor optimális korrekciót kell biztosítania a viselő látásproblémájára. A ZEISS Cosmetic Edge® Technológiának köszönhetően optimális korrekciót biztosító lapos lencséket tudunk gyártani még nagyon nagy átmérőnél és erősen ívelt kereteknél is. Ez nemcsak a sportszemüvegek rajongóinak jó hír, hanem mindenkinek, aki kedveli a divatos napszemüvegeket vagy korrekciós szemüveget hord, de ívelt kivitelre vágyik!

Nélkül Val vel
Nélkül
Val vel

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén