Egy progresszív szemüveg bármilyen tevékenységnél remekel

Így ön végre ismét jól lát. Bármilyen távolságra.

Teljes körű UV-védelem
minden színtelen
ZEISS lencsén.

A ZEISS progresszív szemüveglencse optimális segítséget nyújt a szemnek közelre és távolra is. Tökéletesen illeszkedik viselőjéhez, hiszen a lencse személyre szabott, így jobb spontán elfogadást, gyorsabb megszokást és mindenhová éles látást biztosít.

ZEISS progresszív szemüveglencse:

különleges és egyedi. Pont, mint ön.

A progresszív szemüveglencséink széles skálájának köszönhetően látszerésze pontosan az ön vizuális igényeinek megfelelően optimalizált, páratlan minőségű progresszív szemüveget tud készíteni. A látásteljesítmény mérését és a lencse keretbe való illesztését csúcstechnológiás számítógépes eljárás segíti. A közeli-, köztes- és távoli zóna zökkenőmentes átmenettel egyetlen lencsében. Ez a lencse személyre szabottan az ön arcformájához, életstílusához, karrierjéhez és vizuális szokásaihoz készül. Különleges és egyedi. Pont, mint ön.

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Kiváló spontán elfogadás, egy szempillantás alatt meg lehet szokni. Az optimális látásért.

A ZEISS progresszív lencsék gyártásánál hatalmas mennyiségű tényezőt, technológiát és viselési adatot használunk fel, így minden eddiginél gyorsabb megszokást biztosítunk. Egy személyre szabottan önnek készített progresszív szemüveg a legjobb választás, ha magas minőségű, természetes látásra vágyik. Akkor is, ha korábban hordott már progresszív szemüveget, és akkor is, ha most visel először ilyet.

Zavartalan, természetes látás. Akárhová is néz.

A lencsekialakítás, ami legalább annyira kényelmes, mint amilyen összetett. A ZEISS progresszív lencse éles látást biztosít valahányszor elmozdítja tekintetét. Az átmenet pedig amennyire csak lehet, zökkenőmentes, így a progresszív csatorna homályos képe már a múlté.

Normál kialakítás Egyedi kialakítás
Normál kialakítás
Egyedi kialakítás

Digitális látvány. Progresszív lencsék a modern világhoz.

Manapság folyton az okostelefonunkat vagy tabletünket használjuk, de ezek a digitális készülékek új kihívások elé állítják szemünket. A ZEISS progresszív lencsék kialakítása figyelembe veszi mindennapjaink változásait és optimalizált közeli zónájának köszönhetően gyors és kényelmes fókuszálást tesz lehetővé. Bárhová is néz. Ezek a lencsék nem csak digitális készülékekhez tökéletesek, de könyveknél és magazinoknál is segítenek elkerülni a kényelmetlen fej- és testtartást.

Bármilyen kerethez. Az ön stílusa. Az ön választása.

Fontolgatja, hogy új, divatos keretet választ? Hagyja, hogy magával ragadja a határtalan kínálat! ZEISS látszerésze új progresszív szemüveglencséjét egyedi vizuális szokásaihoz tudja igazítani még a szokatlan formájú keretek (pl. az aviátor) esetén is, így azt egy szempillantás alatt megszokja.

Hihetetlenül vékony és könnyű lencse. Még magas dioptriák esetén is.

A következő szabály minden szemüvegre igaz: minél könnyebb, annál jobb. És ez nem csak a keretre vonatkozik. A magas minőségű alapanyagok és a különböző minőségi kategóriák a lehető legvékonyabb és legkönnyebb ZEISS egyfókuszú szemüveglencsék gyártását teszik lehetővé még magas dioptriák esetén is. Ez biztosítja a minimális súllyal járó maximális viselési komfortot.

Egész napos éles és kényelmes látás.
ZEISS SmartLife lencsék.
Legyen felkészült napjaink szemünket érő kihívásaira.
Egész napos éles és kényelmes látás.
ZEISS SmartLife lencsék.
Legyen felkészült napjaink szemünket érő kihívásaira.

A karcoknak és a kosznak esélyük sincs! Erősebb, mint korábban bármikor.

Nagy teljesítményű réteggel ellátva a szemüveglencse különösen ellenálló a karcolódásokkal és a statikusan töltött porszemcsékkel szemben. Ebből kifolyólag a lencse hosszabb ideig marad tiszta, így tisztítani is jóval egyszerűbb. Jobb látás, jobb megjelenés – részben a legújabb antireflex rétegnek köszönhetően.

Extra látáskomfort mesterséges fénynél.
Hatékonyan száll szembe a szemfáradtsággal és a vizuális megterheléssel.

Függetlenül attól, hogy okostelefonról, LED világításról, monitorról, Tv-ről, tabletről vagy e-olvasóról van szó, a modern fényforrások több kék fényt bocsájtanak ki, mint amivel korábban kapcsolatba kerültünk. A kék fény veszélyes lehet, és néhány ember szemének kellemetlen és megterhelő. Kedvezőtlen hatással van a bioritmusunkra is. A szemüveglencse speciális kékszűrője még kényelmesebb látást tud biztosítani.

Progresszív lencse és napfény elleni védelem. Egyben. Rekord gyorsasággal.

Egy szemüveg bármilyen helyzethez: ez a fényre sötétedő lencse napszemüvegként is funkcionál. Másodpercek alatt besötétedik és néhány perc alatt kivilágosodik. És természetesen 100%-os UV-védelmet nyújt.

Napfény elleni védelmet nyújtó szemüveglencse progresszív kivitelben.

A nyári álomcsapat.

Ha szeretné, bármilyen szemüvegből lehet egyszerre tökéletes UV-védelmet és optimális látást nyújtó napszemüveg. Ez a lencse mindent biztosít, amit elvárna tőle: jobb kontrasztérzékelés, kevesebb vakító fény plusz egy antireflex réteg. Jó, amikor semmiről sem kell lemondani.

5 tanács progresszív lencséhez

Ha kezd romlani a látása, mielőbb vegye fel a kapcsolatát optometristájával.

1. Ha kezd romlani a látása, mielőbb vegye fel a kapcsolatát optometristájával. Minél előbb kezd el progresszív szemüveget hordani, annál könnyebb lesz az áttérés.

Személyes konzultáció a progresszív lencsékre és keretekre vonatkozóan, alapos vizsgálat, majd tökéletesen illesztett lencse.

2. Ami kiemelkedően fontos a látszerésznél: személyes konzultáció a progresszív lencsékre és keretekre vonatkozóan, alapos vizsgálat, majd tökéletesen illesztett lencse.

Engedje, hogy szeme azonnal megszokja az új progresszív lencsét.

3. Engedje, hogy szeme azonnal megszokja az új progresszív lencsét. Ezt úgy értjük, hogy hordja folyamatosan és legyen türelemmel.

A szeme és látása szinte azonnal alkalmazkodni fog. Azonban, ha 14 nap elteltével is problémája van szemüvegével, menjen vissza látszerészéhez! Ha egyenesen előre tekintve nem lát élesen vagy ha a szélek a távolban homályosnak tűnnek, előfordulhat, hogy szemüvegét túl magasra illesztették. Ha azonban erősen lefelé kell néznie ahhoz, hogy a közeli tárgyakat lássa, valószínűleg a lencsét túl alacsonyra illesztették. Bármelyik eset is áll fent, látszerésze tud segíteni. Gyakran a problémát igen gyorsan meg lehet oldani.

A progresszív lencséket viselő emberek

4. Azok, akik először viselnek progresszív szemüveget, sokszor azt tapasztalják, hogy új szemüvegükben a távoli rész működik a legjobban.

Olvasás közben csak a szemével nézzen lefelé, ne billentse előre a fejét. Járás közben egyenesen előre nézzen, ne a talajra. Ha felfelé megy egy lépcsőn, a fejét úgy döntse meg, hogy a lencse felső részén kelljen átnéznie, vagyis a lencse távoli látáshoz kialakított részén. Így tisztán fogja látni a lépcsőfokokat.

A szemüveg ugyanúgy ül, mint ahogy a látszerész is felszerelte.

5. Szemüvegét akkor is azonnal újra be kell állíttatnia látszerészével, ha a progresszív lencse középpontja akár csak egy kicsit is el van csúszva. A lencse csak akkor igazodik megfelelően szeméhez, ha az úgy helyezkedik el orrán, ahogyan látszerésze beállította.

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén