ZEISS i.Scription szemüveglencsék.

Ragyogóbb, élesebb látás élesebb kontraszttal és élénkebb színekkel – még éjjel és szürkületben is.

Teljes körű UV-védelem
minden színtelen
ZEISS lencsén.

A ZEISS i.Scription Technológiával optimalizált szemüveglencséket a legapróbb részletekig személyre szabjuk, hogy pontosan szeméhez igazodjanak, és tisztább, ragyogóbb látást valamint élesebb kontrasztot biztosítsanak. Élvezze a jobb látást élesen körvonalazott részletekkel – kimondottan éjszaka és szürkületben.

Szemüveglencsék i.Scription® Technológiával.

Élesen körvonalazott részletek és ragyogóbb látás nagyobb kontraszttal – még éjszaka is.

Legyen része lenyűgöző látásminőségben! A viselő szemprofiljához, amely a ZEISS i.Scription Technológiával optimalizált szemüveglencséhez szükséges, egy speciális számítógépes mérőrendszer, a ZEISS i.Profilerplus végzi el az objektív elemzést. Ezt a profilt felhasználjuk a lencse kialakítása és gyártása során, így lehetőség nyílik a korábban figyelmen kívül maradt látásproblémák korrigálására. Ezáltal élesebb, tisztább a látás éjszaka és szürkületben, kevésbé vakítanak a különböző fényforrások (pl. a szembe jövő autók fényszórói), a színek élénkebbek és jobb a kontrasztérzékelés.

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Tisztább éjszakai látás.

Sok szemüvegviselő tapasztalja, hogy éjszaka és szürkületben rosszabbul lát, mivel a gyengébb fényviszonyok miatt a pupilla kitágul. Ebből adódóan a mélységélesség eltűnik, a térlátás korlátozott, a visszatükröződések és a gyenge kontraszt pedig fárasztják a szemet. Az i.Scription® Technológia a lencse kialakításánál figyelembe veszi a viselő éjszaka kitágult pupilláit, ezáltal segít, hogy gyenge fényviszonyok között is jobb legyen a látásteljesítménye.

nélkül i.Scription a i.Scription
nélkül i.Scription
a i.Scription

Néhány másodperc alatt elvégzi szemei elemzését. Részletes, mint egy ujjlenyomat.

A ZEISS i.Scription Technológiával készült lencsék gyártásához szemét nem csak a megszokott módon vizsgáljuk – vagyis az optometrista által végzet szubjektív refrakcióval –, hanem objektív módon is egy speciális számítógépes mérőrendszerrel, a ZEISS i.Profilerplus készülékkel. A normál eljárásokkal ellentétben ez a készülék tág pupilla mellett is vizsgálja a látást, és a hullámfront technológia segítségével egyedi látásprofilt készít néhány másodperc alatt. A végeredményként kapott látásprofilja egyedi, mint az ujjlenyomata, mely biztosítja a tipikus látásproblémák (rövid- illetve távollátás) pontos meghatározását, valamint a magasabb rendű aberrációkét is, melyek jelentősen befolyásolják látásminőségét éjszaka és szürkületben.

Néhány másodperc alatt elvégzi szemei elemzését. Részletes, mint egy ujjlenyomat.

Nagyobb látáskomfort, fokozottabb biztonság.

Hajszálpontos optimalizálás és illesztés.

Az i.Scription® lencsét a gyártása során szemeinek megfelelően optimalizálhatjuk és még jobban személyre szabhatjuk. Ezzel a technológiával a lehető legjobb korrekciós tulajdonságokkal rendelkező precíziós lencsét tudjuk legyártani. Ezeknek köszönhetően javul a látáskomfort és nagyobb lesz a biztonságérzet is rossz fényviszonyok között is. Nem csak enyhe farkasvakság esetén. Lássa a saját szemével!

Teljes körű UV-védelem a színtelen ZEISS lencséken. Egész nap. Minden nap.

Az UV mindig jelen van. Még borús napokon is. Az UV-sugárzás veszélyt jelent a szem és a szem körüli terület egészségére nézve is. Mindig védi a szemét, amikor kimegy a szabadba? Mostantól minden színtelen ZEISS lencse teljes körű UV-védelmet biztosít!

A lencse speciális tulajdonságai kiszűrik a káros UV-sugarakat és tartós védelmet biztosítanak szemének.

Fényre sötétedő lencsék. Lencsék beépített napfény elleni védelemmel. Stílusos és praktikus.

Egy szemüveg bármilyen helyzethez: ez a fényre sötétedő lencse napszemüvegként is funkcionál. Másodpercek alatt besötétedik és néhány perc alatt kivilágosodik. És természetesen 100%-os UV-védelmet nyújt.

A karcoknak és a kosznak esélyük sincs! Erősebb, mint korábban bármikor.

Nagy teljesítményű réteggel ellátva a szemüveglencse különösen ellenálló a karcolódásokkal és a statikusan töltött porszemcsékkel szemben. Ebből kifolyólag a lencse hosszabb ideig marad tiszta, így tisztítani is jóval egyszerűbb. Jobb látás, jobb megjelenés – részben a legújabb antireflex rétegnek köszönhetően.

5 tanács a jobb látás érdekében

Ha elkezdtél bajod a látásával kapcsolatban, azonnal lépjen kapcsolatba a látszerészével.

1. Vezetés közben a rossz látás az egyik legnagyobb veszélyforrás. Ha ön sokat vezet, rendszeresen ellenőriztesse látását optometristájával vagy szemész szakorvosával! Legalább kétévente.

Amikor látszerészénél jár, mindenképp beszélje át vele egyedi vizuális igényeit. Ne felejtse el megemlíteni látszerészének, ha sokat vezet vagy éjszakai vagy szürkületi vezetéskor különös látásproblémákat tapasztal. Ő tud segíteni.

2. Amikor látszerészénél jár, mindenképp beszélje át vele egyedi vizuális igényeit. Ne felejtse el megemlíteni látszerészének, ha sokat vezet vagy éjszakai vagy szürkületi vezetéskor különös látásproblémákat tapasztal. Ő tud segíteni.

Új szemüvegét hordja rendszeresen!

3. Új szemüvegét hordja rendszeresen! Már akkor kezdje el, amikor megkapja őket! Így tudja mielőbb megszokni. Ha 14 nap elteltével sem tudja teljesen megszokni, mielőbb keresse fel látszerészét! Ő tud segíteni.

Ha úgy érzi, szemüvege majdnem, de mégsem 100%-ban tökéletes, állíttassa be látszerészével, hogy a szemüveg nyújtotta összes lehetőségből profitálhasson.

4. Ha úgy érzi, szemüvege majdnem, de mégsem 100%-ban tökéletes, állíttassa be látszerészével, hogy a szemüveg nyújtotta összes lehetőségből profitálhasson.

Lencse tisztítása

5. Talán kényelmes megoldásnak tűnik, de ne törölgesse ruhájával vagy papírzsebkendővel szemüvegét. Olyankor a mikroszkopikus porszemcsék idővel megkarcolhatják a lencsét. Javasoljuk, hogy szemüvege tisztításához a ZEISS megoldásait használja!

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén