i.Scription® technológiávalMADE BY ZEISS

A pillanat, amikor az éjszakai vezetés kényelmesebbé és biztonságosabbá válik.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

i.Scription® technológiávalMADE BY ZEISS

Szemüveglencsék i.Scription® technológiával

Még tisztább kép, élesebb kontraszt és ragyogóbb színek

„Éjjel vak vagyok, mint a bányaló.” Sokunkra igaz ez a mondás. Éjszaka, pirkadatkor vagy szürkületben sokan nem látnak olyan jól, mint nappal, mivel pupillájuk kitágul. Azonban a hagyományos szubjektív refrakciót általában élénk fénynél, szűkebb pupilla mellett végzik. Csak a ZEISS i.Profiler®plus hullámfront technológiáját alkalmazó objektív refrakció tudja mérni a látásteljesítményt tág pupilla mellett. Ezután az optikus kiértékeli szemeinek profiljait, és megrendeli ZEISS i.Scription® technológiával optimalizált lencséit. Ezek nemcsak gyenge éjszakai és szürkületi látását javítják, hanem fokozzák a kontrasztot és élesebbé teszik látását.

 • Amit nyer vele

  Amit nyer vele

  Előnyök szemüvegviselőknek

  A lencseoptimalizálás új generációja

  • A hullámfront technológia alkalmazása teszi lehetővé a szem aberrációinak mérését (még a magasabb rendű aberrációkét is).
  • Ha szükséges, gyenge kontrasztú környezetre, például éjszakára, pirkadatra vagy szürkületre jellemző látásra optimalizált lencséket tervezünk és gyártunk.
  • Az eredmény: élesebb kontraszt és kiváló mélységélesség.
  • Sőt a kedvezőtlen fényviszonyok melletti fokozott biztonság is egy további előny.

 • i.Scription: kinek való?

  Innovatív technológia a jobb éjszakai és szürkületi látásért

  Az éjszakai és szürkületi látás különleges kihívást jelent szemünknek. Éjszakai vezetés közben több vakító fénnyel van dolgunk, például a szembejövő autók miatt. Sok embernek nehézségei vannak az éjszakai vezetéssel.

  Tudta, hogy látásteljesítménye változhat, ha éjszaka tág pupillával vezet? Az objektív refrakció során éjszakai látásteljesítményét is felmérik, így látása i.Scription technológiával is optimalizálható.

  Az i.Scription® technológiával optimalizált lencse javíthatja éjszakai látását

  ZEISS i.Scription

  Így lát hagyományos lencsén keresztül

  ZEISS i.Scription

  Így lát az i.Scription® technológiával

 • Technológia

  Kéz a kézben: i.Profiler®plus és Scription® a ZEISS-től

  Objektív refrakció az i.Profiler® plus<sup>&reg;</sup> készülékkel

  Objektív refrakció az i.Profiler® plus® készülékkel

  A szubjektív refrakció, az optikus által végzett vizsgálat, amely során megállapítja a szükséges korrekciót, általában nappali körülmények között zajlik. A szemüvegviselő jelentős szerepet játszik a folyamatban, le kell írnia, hogyan lát a különböző lencsékkel. A nappali fényviszonyok következtében pupillája szűk. Más szóval csak nappali látását veszik figyelembe a vizsgálat során.


  Azonban az i.Profiler® plus által végzett vizsgálat objektív. A szemüvegviselőnek csak bele kell néznie a készülékbe egy rövid időre. Néhány másodperc alatt a hullámfront technológia elemzi az 1500 mérési pontot, és feltérképezi a két szem retináit. Ezután az optikus kiértékeli a tág pupilla melletti, éjszakai látásteljesítményt.
   

  A szubjektív refrakció méréseit és az 1500 egyedi mérést beépítjük a lencsébe a gyártás során. Az i.Scription technológiával optimalizált személyre szabott lencse nemcsak éjszakai látását javíthatja jelentősen, hanem kontraszt- és színérzékelését is.

Az Ön személyre szabott lencséi:
A ZEISS termékek lehetnek a legjobb választások az Ön számára.

Az ön rétege: erős, könnyen tisztítható és remek antireflex réteget tartalmaz

ZEISS DuraVision® Platinum és Silver

A rétegek remekművekké teszik a műanyag szemüveglencséket. Keményebbé teszik a lencséket, ezáltal azok ellenállnak a szennyeződésekkel szemben és könnyebben tisztíthatók.

Fedezze fel, mit tehetnek önért a ZEISS Premium rétegek

Ha egész nap számítógéppel dolgozik, ideje új megoldást találnia szemeinek.

DuraVision® BlueProtect

Minden eddiginél több kék fénynek vagyunk kitéve, a készülékek kijelzői által kibocsájtott sugárzás és az olyan modern fényforrások, mint a LED miatt. Sokan azt veszik észre, hogy a lámpák és kijelzők által kibocsájtott kék fénytől elfáradnak és kényelmetlenül érzik magukat.

Így működik a DuraVision BlueProtect

Éles látás egész nap, minden nap

Tisztítómegoldások a ZEISS-től

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. A szemüveg tisztításának a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért ilyen széles a ZEISS tisztítómegoldások választéka.

Gyors törlés vagy alapos tisztítás? A ZEISS-nél megtalálja azt a tisztítómegoldást, amire szüksége van

Nem ez az ideális termék?

Ön a digitális készülékek megszállottja?

ZEISS Digital Lens szemüveglencse

Ki gondolta volna? Úgy tűnik, hogy naponta átlagosan akár 80-szor is ránézünk okostelefonunkra vagy egyéb digitális készülékeinkre! A közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza való gyors fókuszváltás rendkívüli terhet jelent szemünk számára.

Tudjon meg még többet a szemünket érő digitális megterhelésről, és arról, ezen hogyan segíthet egy megfelelő lencse

Kiváló, spontán elfogadást nyújtó progresszív lencsét keres?

ZEISS progresszív szemüveglencsék

A progresszív szemüveglencsék valódi optikai remekművek. Személyre szabott segítséget nyújtanak szemének közelre, távolra és a kettő között mindenhova.

A ZEISS négy teljesítményszintet kínál, hogy biztosan megtalálja a megfelelő progresszív lencsét.

Személyre szabott tanács: keressen optikust a környékén

Jelentkezzen be optikusához i.Profiler® plus készülékkel végzett objektív refrakcióra. Optikusa örömmel segít kiválasztani az önnek megfelelő opciót. Optikuskereső

A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket az ismerőseivel