Tisztítómegoldások szemüveglencsékhez

Kíméletes, egyszerű, hatékony

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. CleanCoat tulajdonságaiknak köszönhetően az olyan modern rétegek, mint a DuraVision® Platinum és a Silver jó alapot adnak a könnyű tisztíthatósághoz, és segítenek a lencsék védelmében. Azonban nem kerülhetjük ki a rendszeres tisztítást, amelynek a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért a ZEISS tisztítómegoldások teljes választékát kínálja szemüveglencsékhez, amely kíméletes a réteggel és könnyen kezelhető: A menet közbeni gyors tisztításhoz ZEISS nedves törlőkendőket; az alapos tisztításhoz ZEISS tisztítósprayt; és az alapos tisztításhoz a spray mellé ZEISS mikroszálas törlőkendőt.

Amit nyer vele

Lencsetisztítás bármikor, bárhol

  • Optimális védelem és ápolás nem csak kiváló minőségű szemüveglencsékhez.
  • Kerülje el a mikroszkopikus karcokat, melyek eleinte bár láthatatlanok, fokozatosan rontják látását.
  • Kíméletes tisztítás anélkül, hogy kárt tenne a rétegben.
  • Megoldások menet közbeni gyors és alapos tisztításhoz is.
  • Könnyű használhatóság.
  • Nem csak szemüvegekhez: A ZEISS nedves törlőkendő bármilyen finom optikai felülethez egyszerűen használható (pl. LCD kijelzőhöz, okostelefonhoz, tablethez, laptophoz, mobiltelefonhoz és egyebekhez) anélkül, hogy csíkot hagyna maga után.

Bármit választhat.

Részletesen a ZEISS tisztítómegoldásokról

Gyors tisztításhoz: ZEISS nedves törlőkendők

Gyors tisztításhoz:

ZEISS nedves törlőkendők

Otthon, az irodában vagy menet közben: tiszta látás mindig, mindenhol. A nedves, mikroszálas törlőkendő könnyen hozzáférhető és nagyon hatékony. Optimális tisztítás karcolások nélkül. Tesztek bizonyítják! A nedves törlőkendő szerkezete rendkívül finom, így kivételesen kíméletes szemüveglencse-tisztítást biztosít még az olyan kiváló minőségű rétegeknél is, mint a DuraVision® Platinum. Egyenként csomagolt és kíméletes: egyedi vegyülettel nedvesítjük. Ezek az ártalmatlan szerek nem tartalmaznak agresszív hatású tisztítószereket vagy mesterséges illatosítót.

Ideálisak LCD kijelzők, okostelefonok, tabletek és laptopok tisztításához is.

Alapos és kíméletes: ZEISS tisztítóspray (240 ml)

Alapos és kíméletes:

ZEISS tisztítóspray (240 ml)

A ZEISS tisztítóspray alaposan és mégis kíméletesen tisztítja a szemüveglencsét. Tisztításhoz fújja a tisztítószert a mikroszálas ZEISS törlőkendőre, és tisztítsa meg a szemüveglencse mindkét oldalát. A spray nem tartalmaz olyan agresszív hatású tisztítószert, amely kárt tenne a lencsében, a rétegben vagy az optikai tulajdonságokban. Egyéb optikai felületek tisztítására is használható.
Bizonyítottan kiváló: ZEISS mikroszálas törlőkendő

Bizonyítottan kiváló:

ZEISS mikroszálas törlőkendő

A ZEISS-től a minőségi hagyományos tisztítómegoldások is beszerezhetők. A mindennapi tisztításhoz a ZEISS mikroszálas törlőkendőt ajánljuk. Hatékony és kíméletes, szárazon és langyos vízzel vagy a ZEISS tisztítóspray-vel benedvesítve is használható. Optimális tisztítás hosszú élettartamhoz.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén