Ívelt, vékony vagy színes: A ZEISS lencsék mindig minden kritériumnak megfelelnek!

Divatos keret és precíziós szemüveglencse? Ez a kihívás a legkiemelkedőbb optikai szaktudást teszi szükségessé.

A divatvilág Mekkáinak kifutóin minden szezon előtt lenyűgöző ízelítőt kaphatunk a következő trendekből. Ez a szemüvegekre is igaz. Leleményes kreációikkal a divattervezők folyton újabb kihívások elé állítják a szemüveglencse-gyártókat, hiszen meg kell oldaniuk, hogy a legújabb stílusok extravaganciája optimális optikai minőséggel is párosuljon. A ZEISS ívelt SPORT szemüveglencséje remek példa a keret és a lencse tökéletesen optimalizált összjátékára.

Korrekciós vagy plán, színezett vagy színtelen, normál vagy ívelt; a rendelkezésünkre álló szemüveglencsék skálája folyamatosan bővül. Több ezer kialakítás közül választhatunk szemüveget mindennapi használatra, divatos megjelenésünk kiegészítésére, nyaraláshoz vagy sportoláshoz. Ez azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a megjelenéséhez vagy személyes stílusához illő modellt. Nagyjából bármi kapható. De mi a helyzet a lencsékkel? Azok is ennyire sokoldalúak? A dinamikus látásjavítás szakértőjeként a ZEISS kimagaslóan precíz és innovatív lencséket kínál, így természetesen a divatra is odafigyel.

Ívelt kiválóság

Az ívelt kialakítást korábban kizárólag a sportszemüvegekkel és a napszemüvegekkel társítottuk. Ennek azonban vége. Divatrajongók figyelem! Az ívelt keretek mostantól alapdarabnak számítanak! A lendületes formájú kereteket olyan egyéniségek hordják, akik a felső kategóriás kialakítás és a kimagasló használhatóság kombinációjára vágynak.

Akár márkás, divatos vagy sportos szemüvegkeretekről van szó, az ívelt lencse különösen próbára teszi az optikai tervezést és a gyártást is. A szemüvegviselő egyedi korrekciójának a figyelembevételéhez különleges optikai szaktudás és csúcsminőségű gyártástechnológia szükséges, mert csak így kerülhetjük el a fizika törvényeiből adódó aberrációkat, különösen a lencse perifériáján. A helyzet megoldására a ZEISS-nél innovatív optikai kialakítással egy olyan lencsét fejlesztettünk ki, amely a legkiemelkedőbb precizitást biztosítja. Ez a ZEISS SPORT ívelt keretekhez. Ez a lencse erősen ívelt kereteknél is garantálja a maximális látáskomfortot progresszív és egyfókuszú kivitelben is. És ha már a komfortnál tartunk: a keret erősen ívelt kialakítása biztosítja, hogy az közelebb legyen az archoz, így védi szemét a széltől sportolás közben. Elmehet biciklizni, várhat egy huzatos buszmegállóban vagy felülhet akár az óriáskerékre is a normál esetben megszokott könnyek nélkül. Hogy is lehetne jobban összekapcsolni a kényelmet és a divatot?

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!

Minél könnyebb, annál jobb

A pehelysúlyú alumínium vagy titán keretek mindig divatosak. De mit ér akár a legkönnyebb keret, ha a lencse felesleges súllyal terheli a szemüveget? A ZEISS tudja a választ - olyan vékony precíziós szemüveglencsék, hogy szinte észre sem veszi, hogy szemüveget visel. Azért, hogy a lencsénk sikeresen nézhessen szembe a mindennapjaink kihívásaival, még egy ZEISS innovációt ajánlunk: a DuraVision® Platinum technológiának köszönhetően a ZEISS lencséket speciális felületkezeléssel lehet ellátni. Ez a réteg kiválóan ellenáll a karcolódásoknak és minimálisra csökkenti a zavaró visszatükröződéseket a lencse felszínén, így a lehető leghosszabb ideig élvezheti a tiszta, tökéletes látást.

Digitális guruk

A digitális világ különleges kihívások elé állítja szemünket. Folyton váltogatunk a digitális készülékek használata és a távolban zajló vizuális feladatok között. Amikor elérünk egy bizonyos kort, ez szemünk számára megterhelést jelenthet – még akkor is, ha korábban nem volt szükségünk progresszív szemüvegre. A ZEISS-nek a szemünkre egyre jobban nehezedő megterhelésre is van egy okos megoldása: A ZEISS Digital Lenses termékek a közeli vizuális feladatok során lesznek szemünk segítségére (például az okostelefonok használata közben) és ezzel egy időben tiszta, zavartalan látást biztosítanak a többi látómezőben is. Ez jelentősen csökkentheti a szemet érő megterhelést, így szemének nyugodtabb napja lehet a munkában. A digitális korban ez a lencse a tökéletes választás.

Színszakértők

Manapság a retró keretekért van mindenki oda. Legyen szó akár kerek, macskás vagy aviátor fazonról, egy színezett lencse az új ZEISS színválasztékból teljesen egyedivé teszi a szemüveget. A kínálatban szereplő színek kimondottan a divattervezők által aktuálisan diktált stílusokra és trendekre összpontosítanak. De igény szerint akár saját különleges színét is „kikevertetheti” cégünkkel. A színezett napszemüveglencséknek számos előnyük van. Fokozhatják a kontrasztot, csökkenthetik a tükröződéseket, segíthetnek elrejteni az árulkodó ráncokat, javíthatják a látáskomfotot, és egyszerűen jobban érezzük magunkat tőlük. Más szóval divatos megjelenésében a tökéletes befejező simítások szerepét töltik be. 

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Tippjeink a pihentetőbb nyaraláshoz Amit a szemüvegviselőknek tudniuk kell nyaralásuk előtt

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

Maximális komfort az ultravékony, szuperkönnyű szemüvegekkel A kevesebb néha több! Az alábbi tippeket követve szuperkönnyű szemüveglencsékhez és keretekhez juthat.
Mini stíluskalauz, amely a végletekig mehet: szemüveg és divat – verhetetlen csapat Ezek az ötletek garantálni fogják, hogy minden alkalommal magára vonja a figyelmet

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags: Szemüveg divat

Szupervékony, szuperkönnyű lencse, amely kiváló látást biztosít A középvastagság-optimalizálás még jobbá teszi a szemüveglencséket: lássunk jobban, és nézzünk ki még jobban

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

Kapcsolódó termékek