ZEISS PARTNEROPTIKUSOKNAK

Jogi nyilatkozat és Általános szerződéses feltételek

Jogi nyilatkozat

Ezen jogi nyilatkozat a jelen honlapra és domainekre vonatkozik. Nem vonatkozik olyan ZEISS-vállalatok weboldalaira és domainekre, melyek például a nemzeti jogszabályok következtében megváltoztatták a jogi nyilatkozatokat. Ezért kérjük, vegye figyelembe az összes,  ön által látogatott ZEISS-weboldal vagy használt program vonatkozó jogi nyilatkozatait.

Bizonyos esetekben a ZEISS-weboldalak harmadik felek, azaz nem ZEISS-vállalatok weboldalainak linkjeit is tartalmazzák, melyekre ezen jogi nyilatkozatok nem vonatkoznak.

A ZEISS domainoldalai által közzétett információk olyan termékekre és szolgáltatásokra utalhatnak, amelyeket az ön országában még nem hirdettek, vagy amelyek nem elérhetőek. Az ilyen információ nem jelenti azt, hogy a ZEISS a későbbiekben forgalmazni szándékozza az ilyen termékeket vagy szolgáltatásokat az ön országában. Amennyiben szükséges, felkeresheti regionális értékesítő szervezetünket, amely örömmel nyújt önnek információt ezen termékek és szolgáltatások elérhetőségéről. A termékek és szolgáltatások weboldalainkon történő bemutatása nem képez kötelező jellegű értékesítési ajánlatot.

Szoftver díjmentes letöltésének felajánlása esetén a ZEISS nem vállal semminemű felelősséget az annak letöltéséből vagy használatából eredő bárminemű károkért. A szoftver letöltése és használata kizárólagosan a felhasználó saját felelősségére történik, a ZEISS részéről pedig valamennyi felelősség- vagy szavatosságvállalás ki van zárva, kivéve a ZEISS részéről fennálló szándékosság vagy súlyos gondatlanság esetét.

Számos helyen előfordul, hogy harmadik fél weboldalairól teszünk említést, illetve megadjuk az azokhoz vezető linkeket. Ezt kizárólag akkor tesszük, ha tökéletesen meg vagyunk győződve az érintett szolgáltató tisztességességéről. Ugyanakkor a ZEISS nem viseli a felelősséget az ezen weboldalak adatvédelmi feltételeiért vagy az oldalak tartalmaiért, és e tekintetben minden felelősséget kizár.  

A weboldalain közzétett tartalmakat és elrendezéseket illetően a ZEISS ezek tulajdonosaként minden jogot fenntart. A weboldalainkon megjelenő szellemi tulajdon és márkáink egyaránt védelem alatt állnak. Weboldalaink szövege, képei és grafikái, valamint azok elrendezése, stb., illetve az animációk és a szoftverek, a szerzői jog és az egyéb vonatkozó védő jogszabályok hatálya alá esnek. Ezek akár egészében, akár részben történő bármiféle sokszorosítása, átadása vagy visszajátszása előzetes írásbeli hozzájárulásunk beszerzése nélkül tilos. Ezen weboldal nem jogosít fel a szellemi tulajdon semminemű felhasználására. A ZEISS fenntartja a weboldalak bármikori és előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, felfüggesztésére vagy zárására vonatkozó jogát.

Weboldalunk tartalmának körültekintő összeállítása ellenére sem vállalunk felelősséget annak helyességéért, pontosságáért, teljességéért vagy az ahhoz való megszakításmentes hozzáférésért. Amennyiben törvényesen engedélyezett, nem vállalunk semmilyen felelősséget a weboldalunk használatából, vagy az ott közzétett információkból adódó közvetlen vagy közvetett károkért, beleértve a jövedelemkiesést is. Fenntartjuk a jogot a rendelkezésre bocsátott információk bármikor történő megváltoztatására vagy kiegészítésére.

© Carl Zeiss AG – Legutóbbi változtatás: 2016. április