ZEISS PARTNEROPTIKUSOKNAK

ZEISS partneroptikusoknak. Az ön partnere - ma és holnap.

A ZEISS Vision Care-ről röviden

A ZEISS Vision Care által fejlesztett és gyártott optikai termékek és műszerek lefedik a szemüveggyártási és vizsgálati folyamat teljes egészét.  Ez kiváló minőségű szemüveglencsék, diagnosztikai eszközök és átfogó üzleti megoldások fejlesztését, gyártását és forgalmazását foglalja magába. Minden tevékenységünk ügyfeleink fenntartható sikerét szolgálja, valamint, hogy világszerte segítsük az embereket, hogy tisztán lássák a körülöttük lévő világot annak minden részletével és varázsával együtt.

Székhely
Aalen, Németország

Szervezeti felépítés

A stratégiai részleg teljes mértékben a ZEISS Csoporthoz és a ZEISS Fogyasztói piacok üzletághoz tartozik.

Telephelyek

 • Kutatási telephelyek Németországban és Ausztráliában.
 • Globális szintű laborok, amelyek gyártott, fényre sötétedő, félkész, raktári és napszemüveglencsék gyártásával foglalkoznak Amerikában, Európában és Ázsiában.
 • Gyártott lencsékre szakosodott laborok valamennyi kontinensen.
 • Globális elosztóközpontok az USA-ban, Németországban, Mexikóban, Kínában és Magyarországon.
 • Regionális elosztóközpontok minden kontinensen.
 • Regionális és helyi kézbesítőközpontok több mint 50 országban.

Tények és adatok

 • 2000

  A ZEISS ügyfelei a 2019-es Seeing Beyond Convention eseményen.

 • >200

  Az ügyfelek tulajdonában lévő és sikeresen működtetett ZEISS Vision Center szaküzletek.

 • 400 nm

  UV-védelem minden színtelen lencsénken az ügyfeleknek nyújtott előny érdekében.

Értékteremtés a jelen számára

Minden tevékenységünk középpontjában ügyfeleink fenntartható sikere áll.

Az ön céljai a mi céljaink.

A ZEISS-nél az egyik legfontosabb célunk a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése. Szeretnénk jobban megismerni önt, az optikust. Mert az ön igényei, ügyfelei igényei és az ön üzleti tevékenysége határozza meg termékeink és üzleti megoldásaink fejlesztését.

Minden ajánlatunk és innovációnk kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a ZEISS ügyfelei – optikusok, beszerzési csoportok, szemüvegmárkák gyártói és optikai láncok – sikeresek legyenek.

Magas szintű innováció a magas minőségű termékekhez.

A ZEISS eredendően kíváncsi és találékony, és folyamatosan próbára teszi a megszokott módszereket. Innovációink a valódi emberek kívánságaira és igényeire összpontosítanak. Olyan releváns termékeket kínálunk, amelyek kézzelfogható előnyökkel járnak a végfelhasználó számára, és amelyek működését és használatát könnyű elmagyarázni és megérteni.

Az olyan innovációk, mint a ZEISS UVProtect technológia, a ZEISS DriveSafe lencsék, az olyan műszerek és platformok, mint a ZEISS i.Profilerplus és az olyan alkalmazások, mint a My Vision Profile több díjat is elnyertek – nemcsak a kialakítás és a technológiai kiválóság, hanem a felhasználóbarátság miatt is.

Márkánk, a ZEISS

A Hold felszínén álló és a Föld felé tekintő ember elé táruló látvány.

Több mint egy logó.

Tényleg hiszünk abban, hogy a ZEISS márka megkülönböztető jegyként szolgálhat az ön értékesítési pontján. A ZEISS a tudományos optika úttörőjeként és az iparág vezetőjeként minden üzleti szegmensében az emberi képzelet határait feszegeti már több mint 175 éve. A ZEISS-hez számos lenyűgöző történet kapcsolódik, amelyek felelevenítik márkánk erényeit, míg a jelenben egyre újabb és újabb módokon inspiráljuk a világot.

Az EUV-litográfiát megjelenítő ábra.

Vezető szerep.

Az EUV-litográfia a jövő nanotechnológiájának kulcsa. A ZEISS egyedülálló félvezetőgyártási technológiája lehetővé teszi a chipgyártók számára, hogy világszerte akár 4000-szer vékonyabb struktúrákat vigyenek fel az emberi hajszálnál is vékonyabb lapkákra. Ezek az egyre kisebb és egyre nagyobb teljesítményű mikrochipek képezik a mikroelektronikai innovációk alapját, amelyeket ma már szinte minden műszaki eszközben használnak.

Közeli kép a 100 dolláros kanadai bankjegyről, amelyen többek között egy ZEISS mikroszkóp is látható.

Precíz.

A ZEISS embléma a páratlan precizitás védjegye, és a világ különböző területeinek szakértőihez kötődik – köztük több mint 36 Nobel-díjashoz.

A kanadai 100 dolláros bankjegy képe remekül mutatja be ezt a kijelentést. Az itt látható kép, melyen egy mikroszkóp mellett álló, laborköpenyes kutató látható, egy Carl Zeiss Axioplan 2 képalkotó mikroszkópot ábrázol, amelyet a legmodernebb egészségügyi kutatásokhoz használnak. Ebben az esetben a ZEISS-embléma Kanadának az orvosi kutatás és innováció iránti régóta fennálló elkötelezettségét képviseli. Felismeri a ZEISS-emblémát?

A Hold látképe.

Inspiráló.

Amikor az emberiség a célt tűzte ki, hogy embert küld a Holdra, és biztonságban visszahozza a Földre, sokan segítettek abban, hogy ez az álom valóra váljon. A ZEISS is részesévé vált ennek a kihívásnak. A ZEISS speciálisan az űrkutatáshoz tervezett fényképezőgép-objektívjei 1969. július 20-án örökítették meg a monumentális teljesítmény ikonikus képeit.

A lehetséges addigi határait újradefiniálták az ezt a mérföldkövet szimbolizáló lábnyomról, illetve a felkelő Földről készült első fotók – olyan képek ezek, amelyek az emberiséget még nemzedékeken át inspirálni fogják.

Tudta, hogy ezek a fényképezőgépek még mindig a Holdon vannak?

Közeli kép egy légzőmaszkot viselő baba arcáról.

Nyitott.

Igyekszünk folyamatos párbeszédet folytatni ügyfeleinkkel, és olyan nyitott, megközelíthető üzleti partnerként tekintünk magunkra, akihez fordulhatnak szakmai támogatásért. Ennek egyik példája a Hossinger Kunststofftechnik és a ZEISS Industrial Quality Solutions együttműködése a koraszülött csecsemők önálló légzésének elősegítése céljából.

Az oxigénnel dúsított levegő egy 400 grammos koraszülött csecsemő tüdejébe történő belepumpálása bonyolult, aprócska eszközöket igényel. Ezt a lehető legmagasabb színvonalon kell gyártani – ezért fordult hozzánk a Hossinger segítségért. Ennek eredményeként született meg a ZEISS O-INSPECT technológia – melynek segítségével a Hossinger metrológusainak és a 400 g súlyú babáknak „fellélegezhettek”.

Próbaszemüveget viselő idősebb nő.

Felelősségteljes.

Alapítványi tulajdonú vállalat lévén, a ZEISS-nél a felelős tevékenység és az üzleti siker évek óta elválaszthatatlanul összekapcsolódik.

A ZEISS által kezdeményezett Aloka Vision Program elérhetővé és megfizethetővé teszi a szemüvegeket India vidéki, ellátatlan területein. A program nem jótékonysági kezdeményezés, hanem egy fenntartható szociális vállalkozás, amely a kiváltó okot kezeli: a szemészeti gondozási infrastruktúra és a szemészeti szakemberek hiányát. Azáltal, hogy a helyiek bevonásával és képzésével szemvizsgálatokat végeznek, ez a kezdeményezés nemcsak ezreknek biztosít jobb látást, hanem a közösségek egészére is pozitív hatást gyakorol.

Értékteremtés a holnap számára: a jövőért a ZEISS Vision Care-rel

Seeing beyond – vállalatunk, ügyfeleink és bolygónk érdekében.

Partnerek a fenntarthatóságban

Ügyfeleink véleménye a jövőben is a legfontosabb hajtóerőnk marad. Világméretű beruházási stratégiával a ZEISS továbbra is nagy összegeket fektet infrastruktúránk optimalizálásába. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vállalat digitalizációjának felgyorsítására, hogy továbbra is biztosítani tudjuk az ön által igényelt termékeket és szolgáltatásokat, és segítsünk önnek lépést tartani a korral.

A ZEISS Vision Care csapatai a fejlesztés, a gyártás, a logisztika, a szerviz, az IT és az értékesítés területén azon dolgoznak, hogy takarékoskodjanak az erőforrásokkal. Folyamatosan újabb és újabb szemészeti megoldásokat kínálnak annak érdekében, hogy az emberek – származástól és anyagi háttértől függetlenül – jobban lássanak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Legyen a ZEISS partnere

Űrlap betöltése folyamatban...

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a Carl Zeiss Vision Hungary Kft arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

Foglaljon időpontot!

Űrlap betöltése folyamatban...

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a Carl Zeiss Vision Hungary Kft arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Űrlap betöltése folyamatban...

Opcionális információk

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a Carl Zeiss Vision Hungary Kft arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.