Egy pár ZEISS egyfókuszú szemüveglencse teljes körű UV-védelemmel
ZEISS PARTNEROPTIKUSOKNAK

ZEISS egyfókuszú szemüveglencsék

Használja ki az egyfókuszú termékeink széles választékát – bármire is legyen szüksége ügyfeleinek

Minden egyes ZEISS egyfókuszú szemüveglencsét a vizuális minőségre, a megjelenésre és a viselési kényelemre összpontosítva tervezünk. Akár közeli olvasószemüvegre van szüksége ügyfelének, akár ametrópiát szükséges korrigálni, az egyfókuszú szemüveglencsék családjában megtalálja a megoldást.

A ZEISS egyfókuszú szemüveglencsék termékcsaládja: A szemüvegviselők több mint 75%-a vásárol standard egyfókuszú szemüveglencsét, és ez nem minden.1

Rövid- és távollátó ügyfelei, illetve olyanok számára, akiknél bármilyen más típusú fénytörési hiba, pl. asztigmia vagy presbiópia jelentkezik, mostantól optimális látást, élességet és kényelmet kínálhat kiváló minőségű dioptriás, egyfókuszú szemüveglencsék révén. Míg standard termékeink már minden alapvető követelménynek megfelelnek, személyre szabott lencséink minden élethelyzetben maximális kényelmet biztosítanak. Legyen szó a műanyag alapanyagok különböző törésmutatóiról vagy a rendkívül ellenálló trivexről, lencsetermékeink a követelményektől függően különböző anyagvariációkban érhetőek el. A készen kapható, raktári egyfókuszú szemüveglencsék és a standard lencsék mellett a speciális igényeknek megfelelően kialakított egyfókuszú lencsék választékával is rendelkezünk. Termékskálánk magában foglalja a ZEISS DriveSafe egyfókuszú szemüveglencséket, amelyeket a járművezetés közbeni kiváló viselési kényelem és jobb látás érdekében terveztek, a ZEISS EnergizeMe egyfókuszú szemüveglencséket, amelyeket kifejezetten a kontaktlencsét viselők igényeihez terveztek, valamint a ZEISS egyfókuszú SmartLife szemüveglencséket, amelyeket az online és folyton mozgásban lévő életmódhoz alakítottak ki. Fedezze fel azt a ZEISS terméket, amely a legjobban megfelel ügyfelei egyedi igényeinek.

ZEISS SmartLife egyfókuszú szemüveglencsék

Az életszakaszból eredő élettani sajátosságok miatt olyan, maximum 30 éves ügyfeleknek javasoljuk, akik élesebb és kényelmesebb látásra vágynak az online és offline terek közötti váltáskor. A folyamatos online jelenlét és a folyton mozgásban lévő életmód megterhelő lehet a szemnek. Viselésével az emnerek 94%-a a köztes és közeli tartományban végzett feladatoknál szélesebb és kényelmesebb látómezőről számolt be.

ZEISS DriveSafe egyfókuszú szemüveglencsék

Ideális azon ügyfeleknek, akiknek egy szemüvegük van a mindennapi használatra és gyakran szükséges sofőrként járművel is közlekedniük.

ZEISS EnergizeMe egyfókuszú szemüveglencse

Olyan ügyfelek számára terveztük, akik többnyire kontaktlencsét viselnek, de szemük pihentetése céljából szemüvegre is szükségük van. Azok számára ideális, akik kontaktlencséjük kivételét követően szemüket minőségi módon szeretnék felfrissíteni. A legtöbb ügyfél nem akar választani a kontaktlencse és a szemüveg között. Mindkettőt szívesen viselnék. A kontaktlencse-viselők 65%-a szemüveget is szeret hordani, főleg akkor, amikor olvas, tévét néz vagy tabletezik.

ZEISS Standard egyfókuszú szemüveglencsék

Ezek olyan, életmódra és szem előtti viselési pozícióra nem optimalizált szemüveglencsék, melyek minden, a standard egyfókuszú lencsékkel szemben támasztott követelményeknek megfelelnek: gondoskodnak a vizuális minőségről, a jó megjelenésről, a viselési kényelemről. Ebben a kategóriában javasoljuk a legmagasabb minőségi szintet képviselő ClearView egyfókuszú szemüveglencséket.

ZEISS egyfókuszú raktári szemüveglencsék

Készen kapható egyfókuszú szemüveglencsék egy megbízható és jól ismert márkától. A készen kapható egyfókuszú szemüveglencsék széles választéka áll rendelkezésre. Ezek a szemüveglencsék teljes körű UV-védelmet nyújtanak egészen 400 nm-ig.

Egyfókuszú lencsekialakítások

Lépjen velünk kapcsolatba!

Legyen a ZEISS partnere

Űrlap betöltése folyamatban...

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a   ZEISS Vision Care arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

Foglaljon időpontot!

Űrlap betöltése folyamatban...

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a   ZEISS Vision Care arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Űrlap betöltése folyamatban...

Opcionális információk

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a ZEISS Vision Care arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

  • 1

    SWV Strategy with Vision világpiaci lencse- és keretigényeket vizsgáló tanulmány, 2016. szeptember 11.

  • 2

    A ZEISS SmartLife szemüveglencse-kínálat külső viselési próbája, n=48 résztvevő („erősen egyetértő”, „egyetértő”és „valamelyest egyetértő” résztvevők aránya százalékban). Aston Optometriai Főiskola, Aston Egyetem, UK, 2019.

  • 3

    2400 kontaktlencse-viselőre és 40 optikusra kiterjedő globális ZEISS-tanulmány az USA-ban, Németországban, Kínában és Olaszországban 2015-ben