ZEISS PARTNEROPTIKUSOKNAK

ZEISS EnergizeMe szemüveglencsék

Segítsen ügyfeleinek fáradt szemeik felfrissítésében a kontaktlencsék viselése után!

Az új generáció nem akar választani a kontaktlencse és a szemüveg között. Mindkettőt szívesen viselné. A ZEISS EnergizeMe szemüveglencséket kifejezetten a kontaktlencsét viselő ügyfelei segítségére fejlesztették ki, hogy továbbra is viselhessenek szemüveget is.

 • Széles látómező és kényelmes látás
 • Tiszta és éles látást biztosít
 • Megakadályozza a szem további megterhelését

Miért fejlesztette ki a ZEISS az EnergizeMe szemüveglencséket?

Egy olyan páratlan, innovatív szemüveglencse, melynek kialakítása tökéletesen célozza meg a kontaktlencsét viselő ügyfelek vizuális igényeit.

 • >65%

  A kontaktlencsét viselők ekkora hányada naponta visel szemüveget.1

 • A kontaktlencsét viselők 5-ször nagyobb valószínűséggel számolnak be szemszárazságról.2

 • 125 millió

  Világszerte ennyi ember visel kontaktlencsét a gyakori látásproblémák korrigálására.3

Kontaktlencsét viselő ügyfeleinek egyedi vizuális igényei vannak.

 • A kontaktlencsék gyakori használata kontaktlencse okozta kellemetlenséget okozhat viselőjének. Ennek számos tünete hasonlít a digitális szemfáradtsághoz.
 • Feltételezhető, hogy az előírtnál hosszabb ideig tartó kontaktlencse-használat és a digitális eszközök gyakori használata súlyosbítja a szem fáradtságát, a vizuális stresszt és a kellemetlen érzést.
 • A hagyományos szemüveglencséket nem arra tervezték, hogy hosszan tartó kontaktlencse-viselés után felfrissülést biztosítsanak.

Egyedi tervezésű lencsék, amelyek felfrissítik ügyfelei szemét a kontaktlencsék viselése után.

A ZEISS EnergizeMe lencsék az új lencsekialakítás, az innovatív technológia és a kiváló minőségű réteg egyedülálló kombinációját nyújtják, amely segíti a fáradt szem pihenését, és megakadályozza a digitális eszközök használata által okozott további szemterhelés kialakulását.

A három sarkalatos pont, melyre a ZEISS EnergizeMe lencsék épülnek:

 1. EnergizeMe felületkialakítás
 2. ZEISS Digital Inside® technológia
 3. DuraVision® BlueProtect
Kialakítás és technológia

ZEISS EnergizeMe felületkialakítás

A kontaktlencse-viselők sajátos igényeihez és vizuális viselkedéséhez optimalizált speciális kialakítás, amely csökkenti a szem fáradtságát a kontaktlencse kivétele után.

 • Tükrözi ügyfelei tudatos és szakaszos tekintési szokásait, kiegyensúlyozva a fej és a szem mozgását.
 • Így lehetővé teszi, hogy szemük könnyedén váltson a különböző távolságok között, ezáltal széles látómezőt és pihentető látást biztosítva.
 • A homályos zónák eloszlását úgy tervezték, hogy megkönnyítse a kontaktlencséről a szemüvegre való átállást.

ZEISS Digital Inside® technológia a ZEISS-től

A ZEISS EnergizeMe lencsékhez kifejlesztett, és azok gyártása során alkalmazott technológia a rövidebb olvasási távolságot (35 cm) igénylő digitális eszközök használatának elősegítésére. Az olvasózóna oly módon optimalizált, hogy lehetővé tegye a nyomtatott anyagok és a digitális eszközök könnyebb megtekintését, és enyhítse azokat a tüneteket, amelyeket sok ügyfél a közeli távolságból történő olvasáshoz társít.

Az alábbiakat nyújtja:

 • Megerőltetés nélküli éles látás nyomtatott anyagoknál és digitális készülékeknél is.
 • A digitális szemfáradtság tüneteinek enyhítése.
 • A dinamikus látásélmény javítása.

DuraVision® BlueProtect a ZEISS-től

A valamennyi ZEISS EnergizeMe lencsébe beépített ZEISS DuraVision BlueProtect réteg kifejezetten csökkenti a lencsék által áteresztett kék fény mennyiségét. Kialakítása révén ez az antireflex réteg csökkenti a képernyők fényvisszaverődését, és megakadályozza, hogy a digitális kijelzők és mesterséges fény által kibocsájtott kék fény tovább terhelje ügyfelei szemét.

A kontaktlencsét viselők számára biztosított legfontosabb előnyök a következők:

 • Növeli ügyfelei szemének komfortérzetét, és ezáltal csökkenti a digitális szemfáradtság és a szemszárazság tüneteit.
 • Javítja az ügyfél vizuális élményét a digitális eszközökkel történő munkavégzés során.
 • Csökkenti az észlelt vakító hatást.

Kifejezetten kontaktlencsét viselők számára tervezték, és velük tesztelték.

A piackutatások bizonyítják az ügyfelek nagyfokú elégedettségét.
 • 92%

  A viselők megbíznak benne, mivel a tesztelők 92%-a felfrissültnek  érezte magát a ZEISS EnergizeMe lencsékkel.4

 • 66%

  A ZEISS EnergizeMe lencséket kipróbáló 3 kontaktlencse-viselőből közel 2 előnyben részesítette azt más szemüveglencsékkel szemben.5

 • 85%

  A piackutatás eredményei azt mutatják, hogy az optikusok 85%-a tervez ZEISS EnergizeMe lencséket értékesíteni.6

A ZEISS EnergizeMe egyedülálló termék a piacon, melyhez viselője nagyon könnyen hozzászokik, és észrevehető különbséget tapasztalhat a hagyományos lencsékhez képest.

Pilar Serrano, a madridi Ulloa optikából

A ZEISS EnergizeMe szemüveglencsék mögött álló innováció Az érthető technológia.

 • ZEISS EnergizeMe felületkialakítás

  Kifejezetten  kontaktlencsét viselő ügyfelek számára kifejlesztett lencsék, akiknek a kontaktlencse viselése után is pontos látásra, széles látómezőre és felfrissülésre van szüksége.

 • ZEISS DuraVision BlueProtect

  Alapértelmezett kiegészítő minden ZEISS EnergizeMe lencsén. Ez egy antireflex réteg, amely kialakítása révén csökkenti a tükröződéseket és a lencsén keresztül áteresztett kék fény mennyiségét annak érdekében, hogy fokozza az ügyfél kényelmét a digitális képernyők használata során.

 • ZEISS Digital Inside technológia

  ZEISS Digital Inside technológia relaxált és élesebb látást tesz lehetővé a digitális eszközök gyakori használata során. Ez a gyors átmenet a közeli zónába lehetővé teszi az  ügyfelek számára, hogy minimális fej- és szemmozgatással nézzék digitális eszközeiket.

 • ZEISS UVProtect technológia

  Magasabb szintű UV-védelem, amely lehetővé teszi, hogy a színtelen ZEISS lencsék 400 nm-ig kiszűrjék a káros UV-sugarakat. Ez ugyanolyan szintű UV-védelem, amit a prémium kategóriás napszemüvegek is nyújtanak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Legyen a ZEISS partnere

Űrlap betöltése folyamatban...

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a Carl Zeiss Vision Hungary Kft arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

Foglaljon időpontot!

Űrlap betöltése folyamatban...

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a Carl Zeiss Vision Hungary Kft arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Űrlap betöltése folyamatban...

Opcionális információk

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a Carl Zeiss Vision Hungary Kft arra használja fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon az Ön kérésére/kérdésére. Kattintson ide az adatvédelmi nyilatkozatunk elolvasásához.

 • 1

  A Aslam. Contact lenses and spectacles: a winning combination. Optician 2013; 246:6425–26.

 • 2

  K Dumbleton, B Caffery, M Dogru et al. The TFOS International Workshop on Contact Lens Discomfort: Report of the Subcommittee on Epidemiology. Invest Ophthalmol Vis Sci. 2013;54:TFOS183-TFOS203

 • 3

  Morgan, P et al (2013). International Contact Lens Prescribing in 2012. Contact Lens Spectrum. www.clspectrum.com/articleviewer.aspx?articleID=107854

 • 4

  Állítások a ZEISS 2016-ban Spanyolországban, 130 fogyasztó és 14 optikus bevonásával végzett külső viselési próbája eredményeiből. A fogyasztói elfogadottság vizsgálata.

 • 5

  Állítások a ZEISS 2016-ban Spanyolországban, 130 fogyasztó és 14 optikus bevonásával végzett külső viselési próbája eredményeiből. A fogyasztói elfogadottság vizsgálata.

 • 6

  Állítások a ZEISS 2015-ben 4 országban, 2400 kontaktlencseviselő és 40 optikus bevonásával végzett globális felmérésének eredményeiből.