Csökkentse az állásidőt – duplázza meg a termelékenységet ZEISS paletták

Értékes időt takaríthat meg, ha raklapokkal rögzíti a munkadarabot a mérés előtt.

Csökkentse az állásidőt – duplázza meg a termelékenységet

ZEISS paletták

A betöltés ideje alatt minden koordináta mérőgép áll. A paletták használatával azonban megtakarítható ez az improduktív idő. A paletták lehetővé teszik a munkadarabok mérőeszközön kívüli rögzítését már a mérés előtt. A betölött paletták pár másodperc alatt a mérőeszközre igazíthatók anélkül, hogy újra le kellene mérni őket.
Az időmegtakarítás révén megtakarítható egy további kalibráló paletta használata. Az ilyen típusú palettákat rögzített referenciagömb-tartóval és referenciagömbbel, szükség esetén referenciagyűrűvel, és mérőüveggel együtt szállítjuk. A kalibrálás elvégzéséhez elég egyszerűen elhelyezni a palettát a mérőgépen, majd elindítani a mérést.
 

Termékkínálatunk

Pallet system THETA

A ZEISS THETA palettarendszer taktil koordináta mérőgépekkel (pl. ZEISS CONTURA, ACCURA, PRISMO és XENOS, valamint DuraMax, CenterMax és GageMax) együtt használható.

Az OMEGA palettarendszer

Az OMEGA ZEISS palettarendszer olyan optikai mérőgépekkel használható, mint például a ZEISS O-INSPECT vagy O-SELECT.

A GAMMA palettarendszer

A GAMMA ZEISS palettarendszer a ZEISS METROTOM CT mérőgéphez készült.

A paletták használatával lecsökken a gépek állásideje

Mérési tipp

For safe storage of your pallets

Several aligned pallets save valuable time. To ensure that the pallets are stored safely and well when not in use, you can store them in the specially designed pallet cabinet.

Download more information