Egyenes út a tervrajztól a mérésig a ZEISS CALYPSO funkciói

Szikraforgácsolóelektródák

PRESET

Előnyök

  • Akár 90%-kal is lerövidíti a gépek beállítási idejét
  • Növeli a beállítás pontosságát
  • Költség- és időhatékony
  • A gép működési idejét évi kb. 2000 óráról 6000 órára növeli
  • Hatékony termelés: gyakorlatilag nincs manuális munkavégzés, amely növeli a globális versenyképességet!
  • Folyamatos termelést tesz lehetővé

 

Elektródák és munkadarabok gyors előbeállítása

A ZEISS CALYPSO PRESET az elektródák és munkadarabok gyors és megbízható előbeállítását teszi lehetővé. Ezzel egyszerre csökkenheti a gépek beállítási idejét, valamint növelheti a pontosságot is. A kézi palettaelhelyezéstől a teljesen automatizált folyamatirányítási rendszerig a PRESET szikraforgácsolási modul segítségével pillanatokon belül megmérheti a szikraforgácsolóelektródák eltolását és forgatását azok cseréje esetén. A PRESET több szabványos mérési tervet tartalmaz. A grafikus felhasználói felület segít a mérésfutás konfigurálásában. A CNC-kiegészítések négyszögleges és kerek geometriához érhetőek el.

A PRESET funkciói

A PRESET segítségével az elektródák és munkadarabok előbeállítását és minőség-ellenőrzését végezheti el. Először is megtörténik a nullpont beállítása a befogórendszeren. Ezután kiválaszthatja a makrót, majd megérintheti az elektródát, illetve a munkadarabot is. A makrókönyvtárban saját makrókat is könnyedén létrehozhat. A következő lépésben elérhetővé válik az eltolási adatokat megjelenítő fájl, amelyet akár közvetlenül exportálhat vagy továbbíthat a jobmanager szoftverbe.

A jobmanager szoftver inicializálja a mérést, fogadja az eltolási adatokat, valamint elküldi az adatokat a termelési rendszereknek. A PRESET többek között a következő jobmanager szoftverekkel kompatibilis: Zimmer & Kreim, System 3R, Röders és CERTA. Ezenkívül a PRESET minden standard CAD-formátum olvasására képes.

Az elektródák és munkadarabok előzetes beállításához válasszon egy meglévő makrót, vagy hozza létre a saját makróit a makrókönyvtárban.
Vagy válasszon egy meglévő makrót, vagy generáljon saját makrókat a makrókönyvtárban az elektródok és a munkadarabok előre beállításához.

Eltolási adatok exportálása: támogatja az összes releváns gyártóspecifikus formátumot

AEG, AEG Elotherm, AGIE Data Catalogue, AGIE Vision, CERTA (Zwicker), Charmilles, Digma, DMG MORI, Erowa, Exeron, FEHLMANN VERSA 825, Hansen, Hermle, Ingersoll, Micron, Maegerle Fixture, Maegerle Grinding, Makino, Maho-Hansen, Mazak Mazatrol Matrix Nexus 2, Mitsubishi, ROBOCUT a-CiA series, Röders, SGL, Sodick, System 3R, Walter, Zimmer & Kreim

Nem találja az önnek szükséges formátumot? Írjon nekünk, és levelében tüntesse fel az alábbi adatokat:

  • Milyen jobmanager szoftverhez szeretne csatlakozni?
  • Milyen mérőgépet és milyen CAD-formátumot használ?