A ZEISS Ipari Méréstechnika szoftvercsomagjai lehetővé teszik az Ön mérőgépe kapacitás kihasználtságának növelését és a mérési adatok hatékonyabb feldolgozását. Gyors reakcióidők, Teleszervizünk és a garantált alkatrész-elérhetőség döntő szerepet játszanak az Ön termelékenységének legmagasabb szinten való tartásában.

A magasabb termelékenység érdekében

Szoftvercsomagok

Különböző szoftvercsomagokat kínálunk az Ön mérőgépeinek lehető legjobb kihasználásához. Ezek azonos platformra alapulnak és illeszkednek az Ön igényeihez. Szerviztechnikusaink helyszíni szakértői támogatást biztosítanak.

Karbantartás felügyelet

Karbantartás felügyelet szoftverünk a géphasználat alapján jelzi az optimális karbantartási időpontot. Az ideális karbantartási szintet is javasolja: kis karbantartás, vagy nagy karbantartás.
A géphasználat különböző szempontjait illető több évtizedes karbantartási tapasztalatunkat és a jelentős mennyiségben gyűjtött különböző működési adatokat felügyeleti szoftverünkben egyesítettük. A következő adatok kerülnek elemzésre:

  • Ütközések száma és súlyossága
  • Tapintások száma
  • Megtett út az XYZ tengelyeken
  • Tényleges üzemóra

A ZEISS PiWeb-et használjuk a gyártási helyszínekről érkező összes minőség- és folyamat adattípus valósidejű elemzéséhez, értékeléséhez és grafikus megjelenítéséhez.

Alkatrészraktár

Gyors reakcióidők

Regionális szervizhálózatunk biztosítja szerviztechnikusaink gyors elérhetőségét. Garantáltan gyorsabb reakcióidő eléréséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot helpdesk-ünkkel a hotline e-mailen, vagy telefonszámon.
Teleszerviz szoftverünk gyorsan kimutatja a hibákat és meghatározza a lehető legjobb segítséget. Az időmegtakarításon kívül ez szerviztechnikusaink rendelkezésére bocsátja az Ön problémájának helyszíni megoldásához szükséges összes adatot.

Alkatrészek globális elérhetősége

Alkatrészeket, javítási/csere alkatrészeket és fogyóeszköz alkatrészeket is kínálunk. A javítási/csere alkatrészek újrafeldolgozásra, vagy felújításra kerülnek a gyárban és azt követően újra felhasználhatóak.
Az alkatrészek elérhetőségének, a gyors szállításnak és a szerviztechnikusok globális kirendeltségi jelenlétének köszönhetően minimális gép állási idők érhetők el.