ZEISS PiWeb 8.6 Új funkciók

ZEISS PiWeb kiadás

Folyamatosan bővülő funkciók a rendszeres szoftverfrissítések révén

A ZEISS PiWeb az összetett mérési adatokat értelmes vizuális eredményekké alakítja át. Mindig a következő áttörésen dolgozva, a jelentéskészítő és statisztikai elemző szoftver rendszeres frissítésével biztosítjuk a legkorszerűbb és jövőbiztos rendszereket.

ZEISS PiWeb 8.6: új funkciók

Legújabb szoftverfrissítésünk új funkciók, fejlesztések és további testreszabható opciók széles skáláját kínálja, megkönnyítve ezzel az egyszerűbb és hatékonyabb mérési folyamatokat.

Teljes mértékben integrált és könnyen használható interfész a ZEISS INSPECT szoftverben végzett kiértékelés adatainak a ZEISS PiWeb szoftverben készült jelentésbe történő átviteléhez.

Új PiWeb bővítmények a ZEISS INSPECT számára

Az idei kiadás középpontjában termékeink csatlakoztathatósága és használhatósága áll. A ZEISS INSPECT felhasználói számára mostantól két új bővítmény áll rendelkezésre. Egy ingyenes bővítmény a meglévő PiWeb felhasználók számára, akik teljes mértékben integrált és könnyen használható felületet szeretnének a PiWeb szoftverbe történő adatfeltöltéshez. A második bővítmény a ZEISS PiWeb Reporting Plus megvásárolható, és további jelentéskészítési lehetőségeket, például statisztikák generálását és automatikus jelentéskészítést tesz lehetővé.

Egy bejárati ajtó jelentésének vizualizációja interaktív CAD-elemekkel.

Új eszközök az interaktív CAD-elemekhez

A további mérési adatok, például képek, CAD- és eltéréselemzések egyszerű megjelenítésének képessége kulcsfontosságú a lényeges minőségiügyi információk hatékony és eredményes kommunikálásában a vállalaton belül. Mostantól elérhető az összetett adathalmazok megjelenítésére és elemzésére szolgáló új eszközkészlet.

Hivatkozott jellemző a „szélességi rés” jellemző segítségével

Jobb hiperhivatkozás-műveletek

A jobb hiperhivatkozás-műveletekkel a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben meg tudják találni a releváns adatokat és azokhoz eljutni. Mostantól lehetőség van az elemek kiemelésére, hogy a jelentésben további hivatkozott vagy összekapcsolt jellemzők jelenjenek meg. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó automatikusan átugorjon más olyan oldalakra, ahol ugyanarról a jellemzőről van szó.

Mostantól elérhető a ZEISS Quality Suite keretében

A ZEISS Quality Suite kiadása első ízben tartalmazza a ZEISS PiWeb szoftvert. Fedezze fel digitális ökoszisztémánk összes előnyét: közvetlen hozzáférés más minőségügyi szoftvertermékekhez, anyagokhoz és online súgócikkekhez. Maradjon naprakész a legfrissebb hírekkel és eseményekkel kapcsolatban, vagy folytasson eszmecserét a fórumon. A kezdéshez a szoftver legújabb verzióját a ZEISS Quality Suite csomaggal együtt megtalálja a szoftverletöltési portálunk
PiWeb részében.

Korábbi kiemelések

ZEISS PiWeb frissítések a legutóbbi kiadásokból

Minden ZEISS PiWeb frissítés jelentős teljesítményjavulást és új funkciókat kínál a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. A frissítések javítják az üzemeltetés egyszerűségét, az informatikai biztonságot és megfelelnek az egyéni ügyféligényeknek.

Online Report Management (Online jelentéskezelés)

Az új webes alkalmazással a létrehozott jelentéseket a meglévő szerverinfrastruktúrán tárolhatja és kezelheti. Ezeket aztán közvetlenül a különböző ZEISS PiWeb-alkalmazásokban nyithatja meg és használhatja, illetve módosíthatja. Az Online Report Management (Online jelentéskezelés) funkcióval a jelentéseket könnyen mentheti és megoszthatja a böngésző használatával.

Új funkciók az interaktív CAD-elemek számára

Mostantól további eszközök állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a CAD-modellek jelentésekbe való integrálását, és lehetővé teszik az adatok még jobb megjelenítését az interaktív CAD-modellek segítségével, például a stabil színezést garantáló, új „lapos megvilágítás” funkcióval vagy a jellemzők optimalizált pozicionálásával. Ez időt takarít meg és biztonságot nyújt a kritikus fontosságú döntések meghozatalakor.

Új funkciók a fejlett szűréshez, csoportosításhoz és rendezéshez

A ZEISS PiWeb egyik legerőteljesebb eszköze még erőteljesebb lett. Mostantól lehetőség van a felhasználó által definiált változók meghatározására, amelyek alapján a mérések rendezhetők és szűrhetők. További szűrési és csoportosítási funkciók is rendelkezésre állnak, pl. az egyes mérések vagy mérési csoportok csoportosítása a mérési értékeket tartalmazó táblázatokban.

1D & 2D vonalkódok generálására szolgáló új elem

Rendelkezésre áll egy új elem számos különböző 1D & 2D vonalkód létrehozásához közvetlenül a ZEISS PiWeb reporting alkalmazásban. Használjon változókat vagy szöveget vonalkódok, QR-kódok vagy adatmátrix-kódok különféle típusainak létrehozásához, amelyeket például minőségadatokra vonatkozó információk WhatsAppon, e-mailben történő küldéséhez vagy az adatok ZEISS PiWeb alkalmazásban történő megjelenítéséhez használhat.

Új értesítési funkciók

Könnyebbé vált a felhasználók számára az értesítések kezelése, hiszen most már nemcsak egy-egy alkatrészre, hanem több alkatrészre együtt is beállíthatnak szabályokat. Ezenkívül mostantól több felhasználóra vagy felhasználócsoportra is alkalmazhatók a szabályok, így gyorsan beállíthatók az értesítések a megfelelő osztályokhoz vagy felelős felhasználókhoz.

Nagy teljesítményű új eszközök az adatok rendezéséhez és szűréséhez

Az új, ÉS / VAGY logikát használó adatszűrési funkció végtelen számú lehetőséget kínál. Ezenkívül az adathalmazok többször is rendezhetők, ami lehetővé teszi az adatok pontos rendszerezését a táblázatokban és jelentésekben.

Új funkciók a hivatkozási jelekkel ellátott műszaki rajzokhoz

A ZEISS PiWeb monitor alkalmazásban új eszközök állnak rendelkezésre a bélyegek elhelyezkedésének jobb megjelenítéséhez a funkciók kiemelésével, valamint a bélyeg megjelenítésével, így a kezelő pontosan láthatja, hogy a rajz melyik jellemzőjére kell odafigyelnie. A bélyeg elhelyezkedése mostantól a ZEISS PiWeb planner és a ZEISS PiWeb designer programban is módosítható. A jelentéskészítéshez új dinamikus elemek is rendelkezésre állnak.

Licencmentes ZEISS PiWeb monitor funkció | Release 8.0

A licencmentes ZEISS PiWeb monitor a felhasználók számára a jelentések és a mérési adatok megjelenítését kínálja. Az interaktív elemek és a részletnézet ehhez a funkcióhoz ki vannak kapcsolva.

Interaktív CAD eszközök | Release 8.0

A ZEISS PiWeb 8.0 javítja az interaktív és hibás CAD nézeteket testreszabható sablonjelzőkkel. A zászlók a mért jellemzőkkel kapcsolatos széles körű információkat vizualizálnak. Mostantól meghatározhatja a zászlók színét, címkéit, tartalmát és a CAD-pontokhoz kapcsolódó összekötő vonalakat, valamint a zászlók igazítását és eltolását drag & drop segítségével.

A mérési adatok csoportosított megjelenítése és szűrése | Release 8.0

A mérési adatok mostantól csoportosíthatók, oszlop- és kördiagramokban jeleníthetők meg, és a mérési állapot alapján osztályozhatók, hogy a felhasználók gyors áttekintést készíthessenek például a műszakonként gyártott alkatrészekről, a jó vagy rossz alkatrészek számáról tételszámonként stb. Az új szűrőfunkció lehetővé teszi az adatok szűrését a mérési attribútumok, a jellemzők állapota, valamint a mérési tűréshatárokon kívüli vagy belüli értékek alapján is.

Fejlesztések a ZEISS PiWeb értesítésekhez | 8.0 kiadás

Az értesítési szabályok adminisztrációjának új eszközei megkönnyítik a felhasználók számára a más felhasználóknak szóló értesítések konfigurálását. A felhasználók a ZEISS PiWeb alkalmazásban is kezelhetik a szabályokat. Mivel a modul tökéletesítése még folyamatban van, a ZEISS PiWeb értesítések és az összes elérhető fejlesztés a ZEISS PiWeb 8.0-ban továbbra is ingyenes.

Javított teljesítmény | Release 8.0

A ZEISS PiWeb teljesítménye javult a több részből származó adatokat megjelenítő jelentések betöltése esetén egyetlen, nagy teljesítményű tesztterv-lekérdezéssel - egy új kliens- és szerveroldali végpont integrációjának köszönhetően. Ennek eredményeképpen a ZEISS PiWeb monitor betöltési ideje egy mintajelentés esetében 8:15 percről 7 másodpercre csökkent. A teljesítménynövekedés esetenként eltérő.

ZEISS PiWeb értesítések | Release 7.6

A ZEISS PiWeb értesítések az ügyfeleink igényei szerint kifejlesztett és kezdetben ingyenesen bevezetett rendszer aktív értesítéseket biztosít a felhasználó által meghatározott szabályok alapján. A minőségi szabályok megszegése esetén, például ha egy mérés a tűréshatáron kívül esik vagy a határértékek felé tendál, a szabályra feliratkozott felhasználók azonnal értesítést kapnak a részletekkel. Az értesítések a ZEISS PiWeb alkalmazásban is elérhetők.

ZEISS PiWeb App | Release 7.6

A ZEISS PiWeb App lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan hozzáférjenek a minőségi adatokhoz és értékeljék azokat, ezáltal csökkentve az ellenintézkedések reakcióidejét. Az ezt a folyamatot támogató ZEISS PiWeb értesítéseket továbbfejlesztettük, hogy az értesítések listanézetét és részletes nézetét, valamint az értesítési jelvényeket is megjeleníthessük.

ZEISS PiWeb inline korreláció | Release 7.6

A pontos eredmények biztosítása érdekében az inline mérőeszközöket és az offline eszközöket gyakran össze kell vetni. Ha eltérések fordulnak elő, a ZEISS PiWeb inline korreláció központilag kiszámítja az eltolásokat és létrehoz egy fájlt, amely exportálható az inline eszközökre. Ez kiküszöböli az eredmények gépek közötti átvitelének szükségességét, és fenntartja a mérési pontosságot.

Naprakész a legújabb szoftverfejlesztéseinkkel

A jövőbiztos folyamatokhoz elengedhetetlen a rendszeres szoftverfrissítés. A ZEISS szoftverkarbantartási megállapodások hosszú távon garantálják a minőséget az alkalmazással kapcsolatos know-how-hoz való közvetlen hozzáférés, a célzott szoftver-támogatás és a folyamatos szoftverfrissítések, valamint a szervizcsomagok révén - csökkentett frissítési árakkal.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Download more information

ZEISS PiWeb Brochure EN

ZEISS PiWeb Brochure EN
oldal(ak): 11
file méret: 4097 kB