Gyors. Hiteles. Biztonságos.

ZEISS Adapterlemezek

Az adapterlemez a mérőberendezés kulcsfontosságú eleme, mivel általa rögzül a mérőfej a tapintórendszerhez. Csak az eredeti ZEISS adapterlemezek rendelkeznek ID-chippel, amelyet a koordináta mérőgép felismer. 

  • Vásárlás

A ZEISS adapterlemezek előnyei

Csak az eredeti adapterlemezek tartozéka

  • A működési hibák és helytelen mérések hatékony megelőzése

A ZEISS adapterlemezek az ID-chip segítségével azonosítják a tapintóndszert a szoftverben, így megakadályozva a működési hibák és a helytelen mérések előfordulását. További előny: az eredeti modell kezelőpaneljének kijelzőjén több információ jelenik meg, mint például a mérési nyomás vagy az aktív tapintórendszer szöge.

  • Gyorsítsa fel a tapintók cseréjének folyamatát

A „Gyors váltás” szoftverfunkció lehetővé teszi a tapintócsere folyamatának 50%-os felgyorsulását. Ez a komplex, több tapintócserét igénylő munkadarabok esetében éri meg igazán.  

  • Gyorsítsa fel a mérési időt

A „FlyScan” funkció lehetővé teszi, hogy a tapintó egyenesen továbbhaladjon egy bemélyedés felett, és megszakítás nélkül folytassa a szkennelést annak túloldalán. A szoftver mindettől függetlenül a helyes mérési pontokat fogja értékelni. Munkadarabtól függően ezzel az eljárással akár a mérési idő 70% -a is megtakarítható, például a fogaskerekek fejkörmérése esetén.

Adapter Plate VAST
Adapter plate VAST
Adapter Plate XXT
VAST XXT adapter plates
Adapter Plate VAST XTR
Adapter plate VAST XTR

A ZEISS adaptertányérokkal felgyorsítható a mérés

Mérési tipp

Download more information