LotuTec® átlagos réteg

Az alap ZEISS réteg – a költséghatékony választás

Egyszerű réteget szeretne olvasószemüvegére vagy tartalék szemüvegére? A ZEISS LotuTec egy átlagos réteg, amely egy antireflex, a lencse tisztítását megkönnyítő CleanCoat és egy átlagos keményrétegből áll.

Amit nyer vele

Alapvető védelem és könnyű tisztíthatóság

  • A LotuTec antireflex réteggel ellátott ZEISS szemüveglencsék erősek, mivel keményréteggel is rendelkeznek.
  • Lapos és sima felszínének köszönhetően a por és a szöszök nem tapadnak könnyen a felületéhez, így a szemüveglencse kosztaszító.
  • A LotuTec réteggel ellátott szemüveglencséket az ultra sima CleanCoat rétegnek hála különösen könnyű tisztítani. A nagy kontaktszöget produkáló szemüveglencsék hatékonyabban pergetik le az olajat és a vizet.
  • A LotuTec igen jó antireflex tulajdonságokkal rendelkezik, maradványreflexének színe a klasszikus zöld.

LotuTec® – jó választás az átlagos védelemhez

Például tartalék szemüveghez.

Új szemüvegével szemben támasztott egyedi igényeinek fontos szerepük van a ZEISS réteg kiválasztásában. A LotuTec egy fantasztikus alapréteg.

LotuTec®

Mikor számít ez tökéletes választásnak?

  • Vonzó árfekvésű ZEISS szemüveget keres?
  • Az új szemüveget második szemüvegként fogja használni, például olvasószemüvegként vagy kontaktlencse mellé tartalékként?
  • Ideiglenes megoldás lesz ez a szemüveg, így nem kell tökéletes kényelmet és védelmet biztosítania?
  • A csúcstechnológiás antireflex tulajdonságok nem elengedhetetlenül szükségesek ebben az esetben?

Mindezt a LotuTec® gyöngyképző hatása teszi lehetővé.

Könnyen tisztítható és kosztaszító egyben

A kosznak esélye sincs a LotuTec réteggel szemben: a CleanCoat kisimítja a szemüveglencse felszínét, így a por és a kosz nehezen tapad meg rajta, ezzel rendkívül megkönnyíti a lencse tisztítását.

Teljesen láthatatlan! A réteg nedvesíthetőségi tulajdonságaiból adódóan a víz azonnal lecsúszik róla – pont mint a lótuszvirágról. Ez egy hasznos extra, különösen antireflex szemüveglencsék esetén, hiszen ezeken a tükröződések csökkenése miatt valószínűbb, hogy észrevesszük a koszt, mint az ilyen réteg nélküli lencséken.

LotuTec® réteg nélkül

LotuTec® réteg nélkül

Mint néhány növény levelén, a lencse felszínén is összegyűlik a folyadék és a kosz.

LotuTec réteggel

LotuTec® réteggel

A LotuTec® CleanCoat rétegének köszönhetően a folyadék és a kosz egyszerűen lecsúszik a szemüveglencséről, ahogyan a lótusz leveléről is.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén