A pillanat, amikor a jobb látás életeket ment.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

A pillanat, amikor mindent tisztán lát a közeli részletektől a távoli pontokig.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

A pillanat, amikor lencséi alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz és az Ön életéhez.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

A Carl Zeiss új stílusa:

Az Ön pillanatai motiválnak bennünket.

Megújul a kommunikációnk. De miért olyan fontos ez nekünk? Mert Ön az, aki az új kommunikációnk középpontjában áll. Azért dolgozunk a Carl Zeiss vállalatnál, hogy felejthetetlen pillanatokat és összehasonlíthatatlan látási élményt nyújtsunk az Ön számára. És ha a tökéletes látás élményével sikerül felejthetetlen pillanatokat szerezni az Ön számára, akkor elértük a célunkat és a termékeink is kiállták a próbát.

A ZEISS története 1846-ban kezdődött, amikor Carl Zeiss megalapította a vállalatot. A ZEISS név több, mint 165 éve a precízió mércéje az optika különböző szakterületein: a mikroszkóptechnikában, a félvezetőtechnikában, az orvostudományban, a fotó- és filmobjektíveknél, a sportoptikában és 1912 óta a szemüvegeknél is. A ZEISS márkának sikerült ez idő alatt fiatalosnak és innovatívnak maradnia és világszerte valamennyi üzletágában az innováció, megbízhatóság és a vevőközpontúság a fő erősségei.

A Carl Zeiss vision care üzletága egyénre szabott látási megoldásokat kínál a szemüvegviselők számára, amelyek a ZEISS szemüveglencsék, a páratlan optikai és orvostudományi know-how, valamint a látásvizsgáló berendezések széles portfólióján alapulnak. Minden nap azon fáradozunk, hogy tapasztalatunk révén a legtökéletesebb látást biztosítsuk az Ön számára.

De tulajdonképpen mi is az, ami olyan elbűvölővé teszi munkánkat, termékeinket és szolgáltatásainkat? Ön és az Ön személyes pillanatai. A pillanatok, amikor a mi szemüveglencséink segítségével tisztábban, pontosabban, gyorsabban és jobban lát dolgokat. Nekünk csak ez számít.

Például éjszakai autóvezetéskor még időben felismer egy az útra kiszaladó állatot és még időben le tud fékezni. A gyermekeivel folytatott játék és bolondozás során könnyen és tisztán fel tudja ismerni a közeli és távoli tárgyakat. Vagy például egy megbeszélés során kényelmesen tudja váltogatni pillantását a laptopja és a kollégái vagy üzletpartnerei között és ezáltal koncentráltabban tud dolgozni.

Ezért az új kommunikációnk pontosan azt demonstrálja, amit minden egyes ZEISS szemüveglencse garantál az Ön számára: a különleges pillanatokban még jobb látást, mint korábban bármikor.

Több információ a témáról